Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Evo koliko je u Splitsko-dalmatinskoj županiji obrađeno testova, a koliko ih je pozitivnih na koronavirus

Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji izvijesto je danas, 31. kolovoz, kako je, prema podacima županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo, od ukupno 213 obrađenih testova 31 novooboljela osoba pozitivna na koronavirus.

S područja grada Splita 18 novozaraženih
Značajno je to manji broj obrađenih testova u odnosu na prethodne dane. S područja grada Splita je 18 novozaraženih osoba, 3 osobe iz Sinja, 2 iz Solina i Kaštela te po 1 osoba iz Hrvaca, Klisa, Trilja, Omiša, Podstrane i Hvara.

U KBC-u Split 70 osoba pozitivnih na Covid
Od 31 novooboljele osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 13 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.505 osoba. U Kliničkom bolničkom centru u Splitu 70 osoba pozitivno je na Covid, a njih 5 nalazi se na respiratoru.

Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji izvijesto je danas, 31. kolovoz, kako je, prema podacima županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo, od ukupno 213 obrađenih testova 31 novooboljela osoba pozitivna na koronavirus. Među novooboljelim osobama nema zabilježenih novih slučajeva zaraze na otoku Braču (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...