PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

FINA i banke uvele mjere predostrožnosti; u poslovnice se ulazi jedan po jedan, ulaz moguć samo po pozivu zaštitara, službenici na šalterima u rukavicama. Porezna uprava i Ured državne uprave ne rade sa strankama

FINA i banke u gradu Supetru uvele su danas, 16. ožujka, mjere predostrožnosti, a u svrhu prevencije širenja koronavirusa. Na šaltere FINE i OTP banke od danas se ne može ulaziti kao do sada. Na snazi je kontrolirani ulazak klijenata u poslovnice, a mjere zaštite odnose se i na šalterske službenike.

FINA poduzela preventivne mjere zaštite
— Zbog aktualne situacije uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19), Fina prati preporuke Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i drugih nadležnih institucija te sukladno uputama poduzima preventivne mjere zaštite zdravlja klijenata i radnika, poručili su iz FINE.

U poslovnice se ulazi po pozivu zaštitara
Pred poslovnicom FINE i OTP banke danas je bio nešto neuobičajen red čekanja. S jedne strane, nalazili su se građani koji su čekali na red za FINU, a s druge za OTP banku. U poslovnicu FINE i OTP banke ulazilo se jedan po jedan, i to isključivo po pozivu zaštitara. Šalterski službenici također su pod posebnim mjerama opreza i posao na šalterima obavljaju u zaštitnim rukavicama. Iz FINE su korisnicima preporučili korištenje Fininih digitalnih usluga. — Ako je dolazak u poslovnicu neophodan, molimo klijente da ispred poslovnice pričekaju poziv zaštitara koji će ih pozvati na ulazak u poslovnicu, stoji u obavijesti Financijske agencije. Za sada i FINA i OTP banka rade u redovitom radnom vremenu.

I Porerzna uprava obustavila rad sa strankama
Mjere opreza uvela je i Porezna uprava u Supetru u kojoj je obustavljen red sa strankama. — S ciljem preventivnoga postupanja i zaštite zdravlja građana, Ministarstvo financija, Porezna uprava podsjeća poduzetnike i građane na načine kojima mogu ispuniti svoje obveze i prava bez potrebe dolaska u prostorije Porezne uprave. Podsjećamo poduzetnike da za podnošenje svih poreznih prijava, izdavanje poreznih potvrda, promjena na PK karticama svojih zaposlenika, zahtjeva za preknjiženjima, zahtjeva za upravnim ugovorom i ostalim zahtjevima koriste usluge ePorezne, ističu iz Porezne uprave.

Ured državne uprave ne radi sa strankama
Rad sa strankama ukinut je i uz prostorijama Ureda državne ugrave. Stranke se poziva da zahtjeve preuzimaju i šalju Uredu državne uprave elektroničkim putem.

Vodovod Brač radi sa strankama samo ponedjeljkom i srijedom
Zbog prevencije širenja koronavirusa, od danas i komunalna tvrtka Vodovod Brač uvodi promjene u radu sa stranama koji će biti ograničen samo ponedjeljkom i srijedom u vremenu od 8.00 do 12.00 sati.

Financijska agencija i OTP banka u Supetru od danas, 16. ožujka, uvele posebne mjere predostrožnosti; u poslovnice se može ući samo jedan po jedan, i to po pozivu zaštitara (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...