Posjetite Salon namještaja DC DESIGN, Malačnica 16, 21400 Supetar DC Suhopolje
Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Frane Drpić za Bračke pupoljke odradio Everesting; biciklom je od Pučišća do Pražnica odvozio 24 puta i dosegao visinu najvišega svjetskog vrha

Frane Drpić je na Mt Everestu. Dobro ste čuli. Naravno, riječ je o bračkom Mt Everestu koji je Drpić odradio biciklom. Biciklom? Da, i to ste dobro čuli. Naš je Frane na ruti Pučišća – Pražnica biciklom učinio 24 uspona i time otprilike dosegao visinu Mounta Everesta. I to sve za “Bračke pupoljke”, udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju.

Frane Drpić u pratnji biciklista od Pučišća do Pražnica odvozio je uspon 24 puta i tako dosegao visinu Mounta Everesta, i to sve za Bračke pupoljke (izvor: Facebook Brački pupoljci)

Frane Drpić u pratnji biciklista od Pučišća do Pražnica odvozio je uspon 24 puta i tako dosegao visinu Mounta Everesta, i to sve za “Bračke pupoljke” (izvor: Facebook Brački pupoljci)

Everesting je vožnja biciklom uzbrdo, bilo gdje na svijetu, i to onoliko puta koliko je potrebno da netko učini 8.848 metara, a što je visina Mounta Everesta. Everesting je do sada učinilo 3.707 ljudi u svijetu, a u Hrvatskoj tek nekoliko. Bravo za Franu Drpića.

Frani Drpiću bilo je potrebno osvježenje i odmor koji su mu pruženi na kružnom toku na ulazu u Pučišća (izvor: Facebook Brački pupoljci)

Frani Drpiću bilo je potrebno osvježenje i odmor u tijeku Everestinga koje su mu pružene na kružnom toku na ulazu u Pučišća (izvor: Facebook Brački pupoljci)

— Neki superheroji nemaju plašt. Nemaju posebne intergalaktičke moći, ne lete, ne rigaju vatru. Neki superheroji trebaju samo srce, veliko srce, srce puno ljubavi i topline, srce puno brige za drugoga, srce spremno na puno žrtve i odricanja, za druge, za potrebite, za one posebne, poručili su iz Udruge “Brački pupoljci” nakon Drpićeva poduhvata.

Frane Drpić svečano je dočekan u središtu Pučišća nakon što je odradio Everesting, vožnju biciklom od Pučišća do Pražnica kako bi ostvario visinu Mounta Everesta (izvor: Facebook Brački pupoljci)

Frane Drpić svečano je dočekan u središtu Pučišća nakon što je odradio Everesting, vožnju biciklom od Pučišća do Pražnica kako bi ostvario visinu Mounta Everesta (izvor: Facebook Brački pupoljci)

Podjelite:

You may also like...