Grad Supetar

Frane Lozić u božićnoj čestitki: Sjetimo se naših prijatelja iz Banije, Petrinje i Siska koji su sada već drugu zimu dočekali Božić izvan svojih domova

Načelnik iz Milne Frane Lozić uputio je božićnu čestitku stanovnicima na području svoje Općine, ali isto tako i kolegama i kolegicama te poznanicima i ljudima dobre volje.

— Želim da provedete i proslavite Božić u blizini svojih najmilijih, u svojim obiteljima u toplini, ljubavi i obilju sreće i beskonačnome miru, objavio je načelnik Lozić.

Načelnik Milne: Donesimo svjetlo nade u sretniju budućnost
U svojoj božićnoj poruci Lozić je podsjetio i na ove koji su ovih dana suočeni s teškim životnim prilikama. — Ne smijemo zaboraviti i one kojima je najteže. Koji su na rubu siromaštva, bolesne, stare, bespomoćne, usamljene i kojima je naša pomoć najpotrebnija. Sjetimo se naših prijatelje iz Banije… Petrinje…. Siska koji su sada već drugu zimu dočekali Božić izvan svojih domova. Neka nam svima zajedno i ovaj Božić bude poticaj da im pomognemo i donesemo svjetlo nade u sretniju budućnost, poručio je načelnik Milne.

Zaželio obilje zdravlja, mira i ljubavi
Stanovnicima Općine zaželio je uz Božić obilje zdravlja, mira i ljubavi.

načelnik Općine Milna Frane Lozić (foto: BRAČ danas/iz arhive)

Podjelite:

You may also like...