PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gdje dočekati Novu godinu? U gradu Supetru uđite u Novu godinu na Božićnom kantunu s “Jukebox” bandom

Gdje dočekati Novu godinu? Gdje se oprostiti od Stare godine i uz dobre želje “uploviti” u Novu godinu? I dok se jedni pripremaju za doček Nove godine na otvorenom, drugi će u Novu godinu ući u društvu svojih najmilijih u toplini doma.

Doček najavljen na Božićnom kantunu
U gradu Supetru doček na otvorenom planira se na Božićnom kantunu, gdje još od 7. prosinca traje bogat program, druženje i dobra glazba u organizaciji grada Supetra i Turističke zajednice toga grada. Organizatori su najavili da će večeras u Novu godinu posjetitelje uvesti odlični „Jukebox“ band. Garantiraju dobru glazbu i zabavu do kasnih sati.

Glazbenici velikoga iskustva u gradu Supetru
– Sedmoro glazbenika velikoga iskustva u različitim žanrovima, šaroliki glazbeni repertoar i odlična ugostiteljska ponuda garancija su odličnog provoda za doček Nove, poručili su organizatori. Caffe bar “Sweet Life”, Restoran “Apinello”, Caffe bar “Lanterna” i Slatka kućica obrt “Martina” pobrinut će se za bogatu ponudu hrane i pića.

Doček Nove godine i u hotelu “Osam”
Doček Nove godine u Supetru organizira i hotel “Osam”. – Uživajte u nezaboravnim trenucima s dragom osobom u boutique hotela ‘Osam’ u Supetru i budite dio ekskluzivnoga dočeka Nove godine uz vrhunske kulinarske delicije i glazbu uživo, poručili su iz hotela, gdje je za svečanu novogodišnju večeru potrebno odvojiti 350,00 kuna po osobi. Kako doznajemo, novogodišnja večera je već rasprodana, odnosno nema slobodnih mjesta, dok u ponudi još imaju nešto slobodnih soba za noćenje s doručkom po cijeni od 499,00 kuna za dvije osobe.

U Bolu doček u šatoru na Poljani već petu godinu
U Bolu organizirani doček planiran je u šatoru na Poljani u organizaciji Sportskoga društva Bol. Šator će biti otvoren od 22.00 sata, a posjetitelji će uz ponudu pića moći uživati u glazbi koju će im prirediti Tonči i Daniel. Za informaciju, peti je to doček Nove godine u šatoru na Poljani. Kako javlja portal boljani.info, općina Bol odustala je od plaćanja polovice troškova za glazbu pa je bilo upitno hoće li uopće i biti glazbe u novogodišnjoj noći. Boljani, željni mirnije večeri, dočekat će Novu godinu u krugu obitelji u svojim domovima.

U gradu Supetru doček Nove godine na otvorenome bit će organiziran na Božićnom kantunu gdje će posjetitelje zabavljati grupa “Jukebox” (izvor: grad Supetar)

Podjelite:

You may also like...