Gdje i kad prestaje primjena e-propusnica odlučit će županijski Stožeri civilne zaštite. Do tada i dalje vrijede, a o promjenama će javnost izvijestiti brački Krizni stožer

Ministar unutarnjih poslova dr. Davor Božinović najavio je danas, 18. travnja, na konferenciji za novinare Nacionalnoga stožera civilne zaštite ublažavanje mjera e-propusnica, i to tako da više unutar pojedine županije neće biti potrebne.

Odluku o primjeni donose županijski Stožeri civilne zaštite
— Mjera će stupiti na snagu u ponoć, ali će odluku o njenoj implementaciji i točnom datumu od kada će vrijediti donijeti županijski Stožeri civilne zaštite, pojasnili su iz Kriznoga stožera na Braču.

Primjena e-propusnica i dalje na snazi
Naglasili su kako će novosti vezane uz primjenu e-propusnica objaviti kad Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije donese odluku o ukidanju e-propusnica. To znači da primjena e-propusnica i nadalje vrijedi, sve do odluke županijskoga stožera.

I dalje je potrebno striktno pridržavanje svih mjera
— Sve stanovnike otoka još jednom pozivamo na staloženost, zdravorazumsko ponašanje i striktno pridržavanje svih mjera koje su na snazi, poručili su iz otočkoga Kriznoga stožera.

— Mjera ublažavanja e-propusnica stupit će na snagu u ponoć, ali će odluku o njenoj implementaciji i točnom datumu od kada će vrijediti donijeti županijski Stožeri civilne zaštite, pojasnili su iz Kriznoga stožera na Braču (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...