Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gdje je “nestala” bračka pedijatrica? Evo i odgovora

Na urednički e-mail stigao je upit: Gdje je bračka pedijatrica dr. Ivana Marić? Nema je, kažu nam, već neko vrijeme u pedijatrijskoj ordinaciji u Supetru, a poslove pedijatra obavlja zamjena.

Tragom upita odmah smo odlučili provjeriti o čemu se radi i javnosti ponuditi odgovor. BRAČ danas istoga dana poslao je upit Hrvatskomu zavodu za zdravstveno osiguranje.

Do 12. siječnja pedijatrica na godišnjem odmoru
— Prema obavijesti o zamjeni koju je dostavio Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, Ivana Marić, dr. med. spec. pedijatrije u korištenju je godišnjega odmora od 21. 12. 2020. godine do 12. 1. 2021. godine, kratko su izvijestili iz središnjice HZZO-a.

U ordinaciji dr. Marić je 800 malih osiguranika do 7. godine
Podsjetili su kako je na kraju 2020. godine, odnosno na dan 31 prosinca, u ordinaciji dr. Marić bio 1.296 mladih osiguranika, od kojih 800 djece do 7. godine starosti te 496 djece od 7 do 14 godina starosti. Iz HZZO-a su i dodali kako je na zamjeni dr. Marić liječnik dr. med. Mihael Plosnić.

— Prema obavijesti o zamjeni koju je dostavio Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, Ivana Marić, dr. med. spec. pedijatrije u korištenju je godišnjega odmora od 21. 12. 2020. godine do 12. 1. 2021. godine, kratko su izvijestili iz središnjice HZZO-a (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...