Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Grad Supetar krenuo s mjerama za sprječavanje širenja koronavirusa: na vratima gradske uprave nalazi se obavijest o skraćivanju radnoga vremena sa strankama; isto učinilo i Komunalno društvo Grad

Grad Supetar krenuo je s primjenom mjera za sprječavanje širenja koronavirusa. Još u srijedu, 11. ožujka, na vratima gradske uprave osvanula je obavijest o izmjenama radnoga vremena sa strankama, a do daljnjega su odgođeni svi javni skupovi na području grada Supetra i zatvorena sportska dvorana.

Grad Supetar poduzeo mjere i prije Kriznoga stožera
Gradonačelnica Ivana Marković promptno je reagirala. I prije donošenja Zaključka Kriznoga stožera otoka Brača, grad Supetar već je postupio prema određenim mjerama koje je jučer, 13. ožujka, službeno donio i formirani Krizni stožer otoka Brača. Tako je Grad uvođenjem preventivnih mjera pokazao kako se i po pitanju odnosa prema epidemiji koronavirusa poduzimaju ozbiljne mjere i kako se ništa ne prepušta slučaju.

Rad sa strankama samo ponedjeljkom i srijedom
Prostori gradske uprave prema obavijestima na ulaznim vratima bit će otvoreni za građane samo ponedjeljkom i srijedom, i to od 8.00 do 12.00 sati. Gradonačelnica Marković odluku je donijela temeljem Pravilnika o unutarnjem redu Jedinstvenoga upravnog odjela grada Supetra. Isto je učinilo i Komunalno društvo Grad d.o.o. koje će primati građane samo ponedjeljkom i srijedom. — Zbog provođenja izvanrednih mjera za suzbijanje epidemije koronavirusa Komunalno društvo GRAD d.o.o. mijenja svoje uredovno vrijeme za rad sa strankama. Uredovno radno vrijeme za rad sa stranama sada je ponedjeljkom i srijedom u vremenu od 8.00 do 12.00 sati, stoji u obavijesti na mrežnim stranicama Komunalnoga društva Grad.

Zatvorena gradska vijećnica
Prema preporuci Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, grad Supetar odlučio je do daljnjega odgoditi sve javne skupove planirane u školskoj sportskoj dvorani. Za javne skupove neće se moći koristiti ni prostori gradske vijećnice i Narodne knjižnice, odnosno Galerije “Ivan Rendić”. Krizni stožer donio je svoj Zaključak, objavljen 13. ožujka, da se na području otoka Brača do daljnjega odgađaju sva okupljanja stanovništva u zatvorenom prostoru po bilo kojoj osnovi. Naloženo je i da se privremeno zatvore kino dvorane, klubovi, zatim prostori udruga, civilnoga društva, saveza i zajednica udruga, kao i prostori koje te udruge koriste za redovne aktivnosti. Zanimljivo je da se, po svemu sudeći, gradska vijećnica neće kroz sljedeće razdoblje koristiti ni za sjednice predstavničkoga tijela grada Supetra, a to je Gradsko vijeće.

Prostori gradske uprave u Supetru, prema obavijestima na ulaznim vratima od 11. ožujka, bit će otvoreni za prijam građana samo ponedjeljkom i srijedom, i to od 8.00 do 12.00 sati. Gradonačelnica Ivana Marković odluku je donijela temeljem Pravilnika o unutarnjem redu Jedinstvenoga upravnog odjela grada Supetra. Isto je učinilo i Komunalno društvo Grad d.o.o. koje će primati građane samo ponedjeljkom i srijedom (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...