Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Grad Supetar uputio čestitku Danici Baričević

Grad Supetar uputio je čestitku Danici Baričević iz Supetra, gradskoj vijećnici grada Supetra, koja je ušla u Hrvatski sabor kao kandidatkinja s HDZ-ove liste u X. izbornoj jedinici na nedavno održanim parlamentarnim izborima.

Barićević položila prisegu
Saborska zastupnica Baričević, po prvi put u hrvatskom parlamentu, položila je prisegu na konstituirajućoj sjednici toga predstavničkoga doma koja je održana u srijedu, 22. srpnja. Radi se o 10. sazivu hrvatskoga parlamenta koji su građani birali na izborima 5. srpnja, a kojim će u novom četverogodišnjem mandatu predsjedati Gordan Jandroković.

Prva žena s našeg otoka u najvišem predstavničkom domu
— Gospođa Baričević, županijska vijećnica u skupštini Splitsko-dalmatinske županije i vijećnica u Gradskom vijeću grada Supetra u Sabor ulazi s HDZ-ove liste u našoj X. izbornoj jedinici kao zamjena splitskoga gradonačelnika Andra Krstulovića Oparu i kao prva žena s našega otoka koja ulazi u naš najviši predstavnički dom, poručili su iz Grada Supetra.

Čestitali su joj na uspjehu te zaželjeli da uspješno i časno obavlja svoju zastupničku dužnost.

Danica Baričević iz Supetra polaganjem prisege 22. srpnja u Hrvatskom saboru postala je saborska zastupnica u 10. sazivu najvišega predstavničkoga doma u Hrvatskoj

Podjelite:

You may also like...