Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Grad Supetar uvodi prve mjere za sprječavanje širenja koronavirusa. Odgađaju se do daljnjega svi javni skupovi na području grada, a gradska uprava i komunalna tvrtka ograničavaju vrijeme rada sa strankama

Grad Supetar uvodi prve mjere za sprječavanje širenja koronavirusa, objavila je u srijedu, 11. ožujka, gradonačelnica Supetra Ivana Marković. Prva mjera koju grad Supetar uvodi s ciljem sprječavanja širenja koronavirusa je odgoda svih javnih skupova u javnim prostorima kojima Grad upravlja.

Zatvara se za okupljanja sportska dvorana, gradska vijećnica i narodna knjižnica
— Slijedom preporuke Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije za odgodom ili ograničavanjem organiziranih skupova s ciljem sprječavanja širenja bolesti uzrokovane novim koronavirusom od 10. ožujka 2020. godine, do daljnjega su odgođeni svi javni skupovi planirani u školskoj sportskoj dvorani, uključujući i manifestaciju “Lijepom našom” koja je u njoj trebala biti održana 1. travnja. Do daljnjega se za okupljanja i javne skupove neće moći koristiti ni prostori Gradske vijećnice i Narodne knjižnice, odnosno Galerije “Ivan Rendić”. Na stožeru civilne zaštite u petak razgovarati će se i o otkazivanju svih ostalih sportskih, kulturnih i ostalih društvenih događanja na području grada, istaknula je Marković.

Ograničeno vrijeme za primanje stranaka u gradu Supetru i Komunalnom društvu Grad
— Grad Supetar uredovno vrijeme za prijam stranaka ograničio je na ponedjeljak i srijedu od 8.00 do 12.00 sati, do daljnjega se obustavlja i podjela pločica s imenima ulica u Komunalnom društvu Grad d.o.o., a uredovno vrijeme sa strankama u Komunalnom društvu ograničava se na ponedjeljak i srijedu, stoji u objavi grada Supetra. Što se tiče vrtića i vrtićke djece, iz Grada obaviještavaju da će se pratiti preporuke Nacionalnoga i Županijskoga stožera Civilne zaštite, kao i odluke Ministarstva obrazovanja vezane za škole i školski sustav te će se postupiti prema njima.

Ivana Marković: Zadržite pribranost i ne nasjedajte na neprovjerene vijesti
— Apeliramo na naše sugrađane da zadrže pribranost i ne nasjedaju na neprovjerene vijesti i poluinformacije te ih molim da do daljnjega redovno prate našu službenu internet stranicu i našu službenu Facebook stranicu na kojima ćemo redovno i na vrijeme objavljivati sve relevantne informacije i preporuke vezane za ovu izvanrednu situaciju, poručila je gradonačelnica Marković.

Prva mjera koju Grad Supetar uvodi s ciljem sprječavanju širenja koronavirusa je odgoda svih javnih skupova u javnim prostorima kojima Grad upravlja, objavila je gradonačelnica Supetra Ivana Marković (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...