Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Ivana Marković: “Da može drugačije dokazali smo mi u Supetru. Odgovorno obnašanje dužnosti, realizacija projekata koje smo čekali godinama te suradnja u zajednici”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković (SDP) ponovno se osvrnula u svojem komentaru na Facebooku na odgovornost koju imaju političari u obnašanju svoje dužnosti, posebno u vođenja grada ili države. Istaknula je kako je Supetar grad u kojem se odgovorno obnašaju dužnosti, a svima onima koji, kako je napisala, “podmeću noge”, poručila da će se zbog takvih truditi još više.

“Hodaš s ljudima ili se skrivaš od njih”
Osvrnuvši se na odnos političara prema narodu, gradonačelnica Marković napisala je sljedeće: — Hodaš sa svojim ljudima ili se skrivaš od njih. Pokazuje kolika je odgovornost na dužnosnicima koji preuzmu odgovornost za vođenje gradova, država. Da šalju poruke mira, povezuju građane, narode ili stvaraju razdor ili ga produljuju.

Ne mogu se pomiriti s tim
Supetarska gradonačelnica komentirala je i epidemiju koronavirusa te ekonomske poteškoće s kojima se susreću mnogi ljudi. — Virus nam je donio zdravstvenu opasnost, a suočavamo se s velikom ekonomskom opasnošću gdje ljudi gube poslove i sredstva za život, povećava se rasna netrpeljivost i produljuju razlike između bogatih i siromašnih, istaknula je u Facebook poruci gradonačelnica Marković.

“Hvala i onima koji nam podmeću noge”
— Ne mogu se pomiriti s tim da je ovo što danas imamo najbolje što možemo. Država u kojoj dominira korupcija i kriminal, gdje je postalo normalno da dužnosnici budu glavni akteri raznih imovinskih afera, a sve pod krinkom velikoga domoljublja, poručila je supetarska gradonačelnica, dodavši: — Da može drugačije dokazali smo mi u Supetru. Odgovorno obnašanje dužnosti, realizacija projekata koje smo čekali godinama te suradnja u zajednici. Hvala svima koji u tome pomažete svakodnevno! A hvala i onima koji nam podmeću noge, poručila je, istaknuvši kako će se zbog njih truditi još više.

Podjelite:

You may also like...