Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Ivana Marković: “Korupcija nije ništa strašno ako ste gospodin čovjek i zaštitno lice predsjedničke kampanje”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković komentirala je danas, 16. studenoga, u svojoj facebook objavi istupe zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića i njegovu nazočnost na predstavljanju programa predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović za predsjedničke izbore koji će se održati 22. prosinca.

“Ja sam gospodin gradonačelnik, a ne referent u nabavi”
Podsjetila je da je Milan Bandić 21. rujna prošle godine na pitanje o natječajima za zbrinjavanje otpada odgovorio: “Ja sam gospodin gradonačelnik, a ne referent u nabavi”. Treba dodati da je taj odgovor zagrebački gradonačelnik ponudio na aktualnom satu Skupštine zastupniku Renatu Peteku iz stranke “Naprijed Hrvatska – progresivni savez”.

“Gradonačelnik se ne bavi kućicama”
Gradonačelnica Marković podsjetila je i na Bandićev odgovor “Gradonačelnik se ne bavi kućicama, gradonačelnik je gospodin gradonačelnik” od 15. studenoga ove godine, a nakon što je upitan za dodjelu kućica na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Tada su, kako su prenijeli mediji, novinari pitali zašto nije raspisao natječaj za kućice, na što im je gradonačelnik odgovorio da će dobiti pisani odgovor.

Zaštitno lice predsjedničke kampanje
— Korupcija nije ništa strašno ako ste gospodin čovjek i zaštitno lice predsjedničke kampanje. Iste predsjednice koja, dok joj čovjek koji ima nekoliko suđenja za korupciju u tijeku sjedi u prvom redu, drži isprazan govor, istaknula je supetarska gradonačelnica, osvrnuvši se na govor Kolinde Grabar – Kitarović.

Radi se o ismijavanju građana
Podsjetila je i na dio iz Kolindina govora: — Svjedočimo problemu korupcije u našem društvu. Činjenici da rad i znanje nisu dovoljno vrednovani. Ostat ću dosljedan glas protiv korupcije u hrvatskom društvu”. Gradonačelnica Marković poručila je da se radi o ismijavanju građana. — Potpuno pogubljen moralni kompas u društvu. Samo kompletan hard reset sustava. Ništa drugo, zaključila je u svojoj objavi prva žena grada Supetra.

— Korupcija nije ništa strašno ako ste gospodin čovjek i zaštitno lice predsjedničke kampanje. Iste predsjednice koja, dok joj čovjek koji ima nekoliko suđenja za korupciju u tijeku sjedi u prvom redu, drži isprazan govor, istaknula je supetarska gradonačelnica Ivana Marković (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...