Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Ivana Marković: “Moje misli su sa svima vama koji niste imali sreće primiti dobre vijesti”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković objavila je na svom Facebooku kako je od 15 pozitivnih osoba na koronavirus na testiranju koje je obavljeno u subotu, 9. svibnja, 5 osoba s područja grada Supetra.

Pet oboljelih s područja grada Supetra
Prema podacima supetarske gradonačelnice, 3 osobe su iz Supetra, 1 iz Miraca, a 1 osoba ima prebivalište u Supetru, a živi u Nerežišćima. Napomenula je kako se prvooboljela osoba iz Supetra, čiji je nalaz potvrđen još 10. travnja, u međuvremenu oporavila od bolesti.

Gradonačelnica kontaktirala oboljele, dobro se osjećaju
— Sve sam ih kontaktirala, dobro se osjećaju, a jedna osoba uopće nema nikakve simptome do sada. To je najvažnije. Da su dobro, objavila je gradonačelnica Marković. Naglasila je kako su svi uzroci osoba uzetih u gradskoj upravi negativni. — S većinom ljudi bila sam u stalnom telefonskom kontaktu. Neki od nas nakon zadnja dva-tri teška dana mogli su barem nakratko odahnuti radi negativnih nalaza, napisala je Marković i dodala: — Moje su misli sa svima vama koji niste imali sreće primiti dobre vijesti. Svima sam se stavila na raspolaganje, pogotovo zaraženima virusom za sve što treba, poručila je na Facebooku gradonačelnica Marković.

Facebook: Ivana Marković

Podjelite:

You may also like...