Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Ivana Marković: “Normalno… ne želim predsjednicu kojoj u prvim redovima sjede kriminalci”

Nakon što je jučer, 16. studenoga, komentirala istupe zagrebačkoga gradonačelnica Milana Bandića i nastup predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović na predstavljanju izbornoga programa uoči nadolazećih predsjedničkih izbora, gradonačelnica Supetra Ivana Marković danas je, 17. studenoga, ponovno komentirala predsjednicu Kolindu Grabar – Kitarović.

Ne želim da moj predsjednik govori da rat nije gotov
— Normalno… jer ne želim da moj predsjednik govori da rat nije gotov te da će prekopavati Jasenovac. Normalno… jer ne želim da moj predsjednik govori da ga nije briga da se ulice zovu imenom zločinca Ante Pavelića, objavila je na društvenoj mreži facebook supetarska gradonačelnica.

Ne želim predsjednicu koja izvodi performans na tribinama
U nastavku facebook objave gradonačelnica je dodala: — Normalno… jer ne želim predsjednicu kojoj u prvim redovima sjede kriminalci, koja mijenja mišljenje i priča ovisno o publici među kojoj se nalazi. Normalno… jer ne želim predsjednicu kojoj je vrhunac izvoditi performans na tribinama i u svlačionici. Normalno.

“Gradonačelnik je gospodin gradonačelnik”
Gradonačelnica Marković u jučerašnjoj objavi osvrnula se na gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, podsjetivši na njegove izjave “Ja sam gospodin gradonačelnik, a ne referent u nabavi” i “Gradonačelnik se ne bavi kućicama, gradonačelnik je gospodin gradonačelnik”. Poručila je da “korupcija nije ništa strašno ako ste gospodin čovjek i zaštitno lice predsjedničke kampanje”.

– Normalno… jer ne želim predsjednicu kojoj je vrhunac izvoditi performans na tribinama i u svlačionici. Normalno, poručila je u objavi na društvenoj mreži facebook danas, 17. studenoga, gradonačelnica grada Supetra Ivana Marković (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...