PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Ivana Marković oštro o nacionalnom stožeru: “Počinje služiti samo za pravdanje grešaka nestručnoga HDZ-ovog kadra”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković (SDP) komentirala je danas, 1. svibnja, odluke Nacionalnoga stožera civilne zaštite, a nakon današnjega izvješća o nalazima inspekcija Ministarstva zdravstva i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politika koje je Stožer predstavio javnosti.

Nije bilo propusta u postupanju
Navedena ministarstva, treba podsjetiti, proteklih dana obavila su inspekcijske nadzore u splitskom Domu za starije i nemoćne, a nakon proboja koronavirusa u toj ustanovi i 16 smrtnih slučajeva iz toga doma. Inspekcijskim nadzorom je utvrđeno da nije bilo propusta u postupanju zdravstvenih djelatnika, radnika i korisnika doma te da su se svi pridržavali epidemioloških mjera i uputa. Izvješće ministarstva zdravstva kratko je iznio ministar Vili Beroš, dok je izvješće drugoga ministarstva predstavila ministrica Vesna Bedeković.

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković u svojoj facebook objavi tvrdi da je Nacionalni stožer civilne zaštite sve više ispolitiziran te da se dodvorava, kako piše, jednom dijelu birača (izvor: Facebook)

Ivana Marković: Udvoravaju se jednom dijelu birača
— Stožer je sve više ispolitiziran i počinje služiti samo za pravdanje grešaka nestručnoga HDZ-ovoga kadra koji nikada nije ni smio biti postavljen kao i smokvin list za donošenje nekih odluka koje se udvoravaju jednom dijelu birača, poručila je gradonačelnica Marković.

“Ako stožer kaže da nitko nije kriv onda nitko nije kriv”
— Situacija sve više počinje nalikovati zagrijavanju za izbore, smatra Marković, i nastavlja: — U Dalmaciji nitko nije kriv. Broj oboljelih prešišao je Zagreb, a čak petina svih umrlih u državi je iz splitskoga Doma, istaknula je. — Ali ako stožer kaže da nitko nije kriv onda nitko nije kriv, poručila je gradonačelnica Supetra.

— Stožer je sve više ispolitiziran i počinje služiti samo za pravdanje grešaka nestručnoga HDZ-ovoga kadra koji nikada nije ni smio biti postavljen kao i smokvin list za donošenje nekih odluka koje se udvoravaju jednom dijelu birača, poručila je u svojoj facebook objavi gradonačelnica Supetra Ivana Marković (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...