Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Ivana Marković poručila: “I kad ne budem gradonačelnica, želim biti dio njihove zajednice”

Gradonačelnica Ivana Marković osvrnula se u poruci na Facebooku danas, 30. kolovoza, na dan sjećanja na preminule vatrogasce u kornatskoj tragediji, na poslanje vatrogasaca i zadaću dužnosnika da im stvore primjerene preduvjete za rad.

Povezuje ih požrtvovnost, veliko srce i nevjerojatna ljubav
— Družeći se s njima svih ovih godina, vidjela sam da to nije posao već poziv te da ih povezuje požrtvornost, veliko srce i nevjerojatna ljubav prema onome što rade. I kad ne budem gradonačelnica želim, barem simbolički, biti dio njihove zajednice, poručila je na Facebooku gradonačelnica Marković.

Na nama je da im stvorimo preduvjete za rad
— Do tada je na nama dužnosnicima da im stvorimo sve preduvjete da posao koji rade, a to je obrana naših života i imovine, rade u najboljim uvjetima i s najboljom opremom, istaknula je Marković.

Poginuli su “radeći svoj posao”
Osvrnuvši se na kornatsku tragediju iz 2007. godine, supetarska gradonačelnica ustvrdila je kako je poginulo dvanaest vatrogasaca “radeći svoj posao”. — Moje srce je danas s njihovim obiteljima i svim vatrogascima koji obilježavaju ovaj tužan dan sjećanjem na poginule, objavila je gradonačelnica Marković.

– Na nama dužnosnicima je da im stvorimo sve preduvjete da posao koji rade, a to je obrana naših života i imovine, rade u najboljim uvjetima i s najboljom opremom, istaknula je gradonačelnica Ivana Marković u poruci objavljenoj na Facebooku danas, 30. kolovoza, na dan sjećanja na kornatsku tragediju u kojoj je živote u rutinskoj operaciji gašenja požara izgubilo dvanaest vatrogasaca (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...