PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Ivana Marković u uskrsnoj čestitci poručila: “Budimo solidarni, ne osuđujmo i postanimo svi zajedno bolji ljudi”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković uputila je danas, 12. travnja, uskrsnu čestitku stanovnicima grada Supetra.

Poruku supetarske gradonačelnice prenosimo u cijelosti:

Ovaj nas Uskrs stavlja na kušnju
— Ovaj Uskrs sve nas skupa stavlja na kušnju koja traži da od sebe onima koji su nam najbliži i najmiliji damo ono najbolje što imamo. Ovih dana posebno smo u mislima s našim obiteljima, prijateljima i najdražima s kojima ne možemo biti.

S onima smo koji se bore protiv nevidljivoga neprijatelja
Srcem smo sa svima onima koji svakodnevno vode brigu o našem zdravlju riskirajući svoje vlastito, sa svima onima koji su danas u samoizolaciji ili se bore protiv ovoga nevidljivog neprijatelja.

Postanimo svi zajedno bolji ljudi
Prije svega budimo solidarni, ne osuđujmo i postanimo svi zajedno bolji ljudi. Ova situacija nas je naučila da se u životu trebamo veseliti druženju s najdražima i svim onim malim stvarima koji čine svakodnevni život, a danas nam toliko nedostaju! Budite odgovorni i ostanite zdravi, stoji u uskrsnoj poruci gradonačelnice Marković. Na kraju je svima zaželjela sretan Uskrs.

– Ovaj Uskrs sve nas skupa stavlja na kušnju koja traži da od sebe onima koji su nam najbliži i najmiliji damo ono najbolje što imamo. Ovih dana posebno smo u mislima s našim obiteljima, prijateljima i najdražima s kojima ne možemo biti, poručila je u uskrsnoj poruci gradonačelnica Supetra Ivana Marković (foto: Grad Supetar)

Podjelite:

You may also like...