Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Ivana Marković uoči najavljene sjednice Gradskoga vijeća: Dobili smo rekordna europska sredstva za projekte koje provodimo; izrazito sam ponosna na postignuća

Najavljujući sjednicu Gradskoga vijeća grada Supetra, koja je sazvana za danas, 7. studenoga, gradonačelnica Supetra Ivana Marković u svojoj objavi istaknula je kako će podnijeti Gradskom vijeću izvješće o radu u prvih šest mjeseci 2019. godine.

Pripremali smo i radili ono što smo i obećali u predizbornom programu
— Dobili smo rekordna europska sredstva za projekte koje provodimo u vrijednosti preko 32 milijuna kuna. Izrazito sam ponosna na to postignuće, jer ono predstavlja sažetak svega što smo pripremali i radili proteklih godina i što smo obećali u našem predizbornom programu, poručila je supetarska gradonačelnica.

Važniji projekti iz polugodišnjega rada
Istaknula je tako izgradnju i opremanje zajedničkoga Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Supetar, zatim uređenje novih jasličkih grupa u Dječjem vrtiću Mrvica, Energetsku obnovu i opremanje vrtića, proširenje usluge boravka vrtićke djece u Dječjem vrtiću Mrvica, opremanje i instalaciju Wifi točaka i nastavak projekta “Zaželi” gdje je, kako je dodala, zaposleno 6 žena koje vode brigu za 27 korisnika.
— Ukupna vrijednost projekta za što smo ugovorili izvođenje do kraja godine iznosi 38 milijuna kuna, naglasila je prva žena grada Supetra, ustvrdivši kako je ukupno ostvarenje proračuna prošle godine iznosilo 29 milijuna kuna.

— Postignuće predstavlja sažetak svega što smo pripremali i radili proteklih godina i što smo obećali u našem predizbornom programu, poručila je gradonačelnica Supetra Ivana Marković uoči najavljene sjednice Gradskoga vijeća grada Supetra koja će se održati danas, 7. studenoga, u gradskoj vijećnici (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...