Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ivana Marković: HDZ-ova Vlada ulaže u crkve i one što donose glasove, a ne u škole, fakultete i bolnice

Gradonačelnica Ivana Marković, članica SDP-a komentirala je danas, 30. listopada, na službenoj Facebook stranici HDZ-ovu Vladu i postupanje vezano uz epidemiju koronavirusa, prenoseći pismo doktora o stanju u Kliničkoj bolnici Dubrava o čemu posljednjih dana mediji izvještavaju javnost.

HDZ-ovoj Vladi srušilo se na glavu
— Mora biti da postoji neka kozmička pravda da se upravo HDZ-ovoj Vladi na glavu srušilo sve ono što su sami stvarali i uzgajali godinama, desetljećima. Korupcija i nepotizam što je otjerala iz države obrazovani kadar, liječnike, sestre, sve one koji danas u ovoj situaciji nedostaju, napisala je gradonačelnica Marković.

Ulaže se u crkve, a ne u škole, fakultete i bolnice
U nastavku poruke gradonačelnica je objavila i sljedeće: — Radikalizam i udovoljavanje krajnjoj desnici radi dobivanja izbora i političkih ciljeva. Ulaganje u crkve i one što donose glasove, a ne u škole, fakultete i bolnice pa punimo sportske arene i teatralno dižemo šatore da bi stvorili dodatne kapacitete za bolesnike o kojima se NEMA tko brinuti. Koliko će cijena svega ovoga biti i kako će ovo sve završiti to nitko ne zna. Osim da HDZ i dalje ima 30,4 posto. Nije uzalud ona da “Svaki narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje”, poručila je Marković na Facebooku.

Izvor: Facebook Ivana Marković

Podjelite:

You may also like...