PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Marković i predsjednica Gradskoga vijeća Kirigin u čestitci: “Na nama je da na istim temeljima hrabrosti, odlučnosti, požrtvovnosti i zajedništva gradimo naš Supetar i našu Hrvatsku”

Gradonačelnica Ivana Marković i predsjednica Gradskoga vijeća Danijela Kirigin uputile su čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

— Drage naše sugrađanke i sugrađani, poštovani hrvatski branitelji!

Čestitamo vam 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Požrtvovnošću i domoljubljem izvojevali pobjedu
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja u čast stvaranja hrvatske države nastale u domovinskom ratu, u kojem su hrvatski branitelji zahvaljujući svojoj požrtvovnosti i domoljublju izvojevali veličanstvenu pobjedu i koji proslavljamo ove godine, poseban je i jedinstven jer je točno dvadeset i pet godina prošlo od dana kada se na kninskoj tvrđavi ponosno i pobjedonosno zavijorila hrvatska zastava označavajući završetak vojno-redarstvene operacije Oluja, temelja samostalne i demokratske Republike Hrvatske kakvu imamo danas.

Na temeljima hrabrosti, odlučnosti, požrtvovnosti i zajedništvo gradimo naš Supetar
Za sve nas ovo je dan ponosa i slavlja, ali i tuge zbog svih onih naših branitelja koji više nisu s nama. Svima koji su u temelje slobodne Hrvatske ugradili ono najvrijednije što su imali, svoje živote, neka je vječna slava i hvala, a na nama je da istim tim temeljima hrabrosti, odlučnosti, požrtvovnosti i zajedništva gradimo naš Supetar i našu Hrvatsku, stoji u čestitci gradonačelnice Marković i predsjednice Gradskog vijeća Kirigin.

gradonačelnica Ivana Marković i predsjednica Gradskoga vijeća Danijela Kirigin uputile su čestitku sugrađanima u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja (izvor: grad Supetar)

Podjelite:

You may also like...