Gradonačelnica Marković: “Nemaju pojma što rade osim što dnevno traumatiziraju građane s novim brojkama”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković (SDP) osvrnula se danas, 16. listopada, na službenoj Facebook stranici na rad Nacionalnoga stožera civilne zaštite, tvrdeći da Stožer improvizira i radi stihijski.

Ivana Marković: Nemaju pojma što rade
— Faza Covida u kojoj smo bili zastrašeni i slijepo slušali naredbe s “vrha”, vjerujući da ekipa u Stožeru zna što radi, daleko je iza nas. Sada je jasno da se radi o pukom improviziranju i stihiji. Nemaju pojma što rade osim što dnevno traumatiziraju građane s novim brojkama od kojih bi nam se valjda trebala lediti krv u žilama, objavila je gradonačelnica Marković na Facebooku.

Gdje je plan upravljanja krizom?
U nastavku je poručila i sljedeće: — Umjesto da se prezentira plan, plan upravljanja krizom, kako zdravstvenom tako gospodarskom, da se prezentira plan provođenja mjera koje imaju smisla, a ne da se dnevno donose novi proglasi prema kojima se niti poduzetnici niti građani ne mogu usklađivati preko noći.

Igrokaz za izbore daleko je iza nas
Marković je poručila kako danas imamo kaos te dodala da se radi o “traženju alibija u nestašnim građanima”. — Uspješni “hrvatski model” koji je poslužio kao igrokaz za izbore daleko je iza nas kao i parole o “liderima koji se poznaju u krizi” i “sigurnoj Hrvatskoj”.

izvor: Facebook Ivana Marković

Podjelite:

You may also like...