Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica naredila uklanjanje nelegalno postavljenoga objekta

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković odlučila je stati na kraj nelegalnim poslovima na području grada Supetra. Potvrđuje to i nedavno uklanjanje nelegalno postavljenoga objekta, točnije mjenjačnice tvrtke “Auro Domus”, koja je još u srpnju prošle godine bila postavljena u središtu grada. U rješavanje toga problema uključile su se supetarske gradske službe i građevinska inspekcija, a nelegalno postavljeni objekt otklonila je obrt “Rok” čiji su djelatnici odnijeli mjenjačnicu usred bijeloga dana.

– Veoma sam zadovoljna postupanjem građevinske inspekcije kojoj smo prijavili cijeli predmet prvenstvo što je kiosk postavljen u samoj povijesnoj jezgri za koju radimo konzervatorsku podlogu i za koju zaista vrijede posebna pravila. Također, ovo je upozorenje svima koji budu nelegalno, bez suglasnosti Gradskog vijeća i gradske uprave, postavljali objekte na privatnih površinama koje graniče s javnim, poručila je gradonačelnica za jedan portal koji je pisao o ovom slučaju. Prema njezinim riječima, zbog otklanjanja mjenjačnice zaradila je i prijavu policiji od tvrtke “Auro Domus”.

Poslali smo upit policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj o tome što je poduzela u ovom slučaju, ali su nas obavijestili kako nisu u mogućnosti pružiti informaciju o postupanju s obzirom na obvezu poštivanja Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Očito interes javnosti nije važan, u ovom slučaju niti kada se radi o gradu Supetru. Gradonačelnica je napomenula kako je u tijeku i izrada Odluke o postavljanju bankomata na području Grada Supetra. Poslali smo upit i tvrtki “Auro Domus” čiji je objekt sporno postavljen, ali do pisanja ovoga teksta nismo dobili odgovor.

Uslužni obrt "Rok" otklonio je nelegalno postavljeni objekt

Uslužni obrt “Rok” otklonio je nelegalno postavljeni objekt iz središta grada Supetra (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...