Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica o planiranim komunalnim radovima u Supetru i naseljima koja mu pripadaju

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković (SDP) objavila je danas, 16. veljače, da je Grad Supetar ugovorio komunalne radove za nadolazeće razdoblje.

Podsjetila je da je središnji projekt izgradnja novoga vatrogasnoga doma u poduzetničkoj zoni Žedno-Drage.

Ugovoreni su tako radovi na održavanju poljskih puteva po svim mjestima na području grada, postavljanje ploča s nazivima ulica, izgradnja tribina za sportsko igralište u Mircima, zatim sanacija pontona u Splitskoj, i to u dogovoru s Lučkom upravom Splitsko-dalmatinske županije. — Izrađeno je idejno rješenje uređenja zapadnoga dijela luka, a u tijeku je izrada glavnoga projekta, poručila je gradonačelnica Marković.

Nakon sezone kreće rekonstrukcija zavoja prema Splitskoj
Gradonačelnica je najavila da će nakon sezone krenuti rekonstrukcija još dva zavoja prema Splitskoj, uređenje parka u tomu istom naselju uz postavljanje zaštitnih rešetaka na otvorenomu kanalu.

Sanacija Zadružnoga doma u Škripu
U naselju Škrip – kako je navela – izmijenit će se ograde, koševi i branke na tamošnjemu sportskom igralištu, a krenut će se i sa sanacijom Zadružnoga doma u Škripu. Napomenula je kako je u planu i tekuće održavanje nerazvrstanih cesta. Spomenula je i uređenje vanjskoga kina u Supetru. Kada je riječ o Jobovoj ulici, počet će radovi na drugoj fazi uređenja, odnosno postavljanje kogula i rasvjete.

HDZ grada Supetra: Dan-danas ne znamo koliko nas košta projekt
Još 12. veljače HDZ grada Supetra komentirao je na Facebooku uređenje Jobove ulice, tvrdeći kako je projekt obnove te ulice trebao biti dovršen 31. ožujka 2020. godine. — Dan-danas ne znamo koliko nas košta projekt obnove Jobove ulice. Početno je planirano 2.100.000,00 kuna da bi se iznos povećao prema zadnjim saznanjima na 3.350.000,00 kuna. Smatramo da će konačni iznos biti daleko veći, a sve zbog nerealnoga planiranja te loših procjena građevinskih radova, objavio je supetarski HDZ.

Izgradnja novoga vatrogasnoga doma, zajedničkoga projekta Grada Supetra i tri bračke općine, u poduzetničkoj zoni Žedno-Drage u Supetru (izvor: Facebook)

Podjelite:

You may also like...