Gradonačelnica Supetra Ivana Marković: “Poštedite nas više ove koalicije i idemo već na izbore”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković (SDP) komentirala je u svojoj objavi na facebooku političku koaliciju HDZ-a i HNS-a, a u kontekstu štrajka u školama koji traje od 10. listopada.

Prodali se za interesne poslove pod krinkom provođenja reformi
— Koga zaista briga je li ugrožena koalicija HDZ–a i trgovaca/izdajnika HNS–a. Prvi su kroz ovih 20–tak godina prodali – privatizirali – opljačkali zemlju dok su držali ruku na srce. Drugi su se prodali za interesne poslove pod krinkom provođenja reformi u obrazovanju. Jer je onda, kada su se prodali, to bila tema, a njima odličan izgovor, objavila je supetarska gradonačelnica.

I nije im jasno što se dešava
Osvrnuvši se na višednevni štrajk u školama, Marković je primijetila: — Danas naša djeca ne idu u škole. Stoje doma. Ne uče. Ne obrazuju se. I nije im jasno što se dešava. A dešava se upravo radi te koalicije.

Žele ostati po svaku cijenu na vlasti
Gradonačelnica Supetra u nastavku je poručila: — Radi ovoga prvoga što ga više zanima njegova europska liga prvaka i nastavnici su mu baš neko smetalo u cipeli, a drugi jer žele ostati po svaku cijenu na vlasti još pola godine duže. Samo da izdrži još malo duže.

Marković misli da je vrijeme za izbore
— Mogu se dignuti koeficijenti, mogu se urediti i škole i još mnogo toga da se ukinu razna davanja raznim plaćenicima i interesnim skupinama koji će sutra donijeti glasove. Poštedite nas više ove koalicije i idemo već na izbore, poručila je gradonačelnica Supetra Ivana Marković.

Treba dodati i da je gradonačelnica Marković uputila svoju poruku podrške učiteljima i nastavnicima, kako je istaknula, “u borbi za dostojanstvo, bolji sustav i kvalitetnije obrazovanje”. Posebnu podršku iskazala je učiteljima Osnovne škole u gradu Supetru, rekavši kako joj je poznato u kojim uvjetima rade zaposlenici te škole.

Osvrnuvši se na višednevni štrajk u školama, gradonačelnica Supetra Ivana Marković u svojoj objavi na facebooku komentirala je vladajuću koaliciju i primijetila: — Danas naša djeca ne idu u škole. Stoje doma. Ne uče. Ne obrazuju se. I nije im jasno što se dešava. A dešava se upravo radi te koalicije (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...