Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković: “Svaka nepravedna presuda i pogodovanje moćnicima korak je bliže zakonu ulice”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković komentirala je danas, 12. siječnja, u facebook objavi nemile događaje proteklih dana u Hrvatskoj. Dotaknula se tako požara u staračkome domu u Zagorju u koji je smrtno stradalo šestero štićenika, zatim spolnoga zlostavljanja nad jednom policijskom službenicom, a komentirala je i jučerašnji obračun u središtu Splita koji je potresao taj grad i cijelu Hrvatska, a u kojem su vatrenim oružjem usmrćene tri osobe.

— Starački dom u Zagorju u kojemu je izgorjelo 6 ljudi nije imao sve dozvole. Pomorac pobio ljude koji su mu maltretirali brata? Sud oslobodio šefa jer je ‘samo jednom’ spolno maltretirao policajku. Zašto? Treba li se u Hrvatskoj uvijek dogoditi tragedija da bi sustav počeo funkcionirati, zapitala je gradonačelnica Marković.

Ivana Marković: Narod se te nepravde nagledao
— Svaka nepravedna presuda, pogodovanje moćnicima, pogotovo ako oni obavljaju javne funkcije korak je bliže zakonu ulice gdje se onda kroje pravo i pravda. A narod se te nepravde nagledao, poručila je gradonačelnica Supetra.

– Svaka nepravedna presuda, pogodovanje moćnicima, pogotovo ako oni obavljaju javne funkcije, korak je bliže zakonu ulice gdje se onda kroje pravo i pravda. A narod se te nepravde nagledao, poručila je gradonačelnica Supetra Ivana Marković (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...