Salon namještaja DC DESIGN - U poslovnoj zoni Malačnica na staroj adresi ELEKTRE C, - Malačnica 16, 21400 Supetar

Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

HDZ grada Supetra: Od predsjednice Gradskoga vijeća očekuje se da u što kraćem roku izvrši obvezu za koju prima naknadu

Što je s rebalansom Proračuna za 2020. godinu? Što je s izvješćem o poslovanju gradskih tvrtki za 2018. i 2019. godinu? Što s polugodišnjim izvršenjem proračuna za 2020. godinu koje se trebalo dati na dnevni red Gradskoga vijeća do 15. rujna, pita se HDZ grada Supetra u svojemu priopćenju objavljenom danas, 28. rujna, na službenoj Facebook stranici.

Mnogi gradovi odavno su izvršili rebalanse proračuna
— Nadamo se da će se gradonačelnica nakon zauzetosti unutarstranačkim izborima konačno posvetiti gorućim problemima Grada Supetra. Naime, svjedoci smo kako su mnogi gradovi i lokalne jedinice odavno izvršili rebalanse proračuna zbog epidemije Covida 19, i to se očekuje i od Grada Supetra kako bi se mogle servisirati obveze (rashodi) predviđeni u proračunu (koje neminovno treba rebalansirati), ističe supetarski HDZ u priopćenju.

Predsjednica vijeća nije dala financijska izvješća na dnevni red
Napominje kako je prema Pravilniku Ministarstva financija izvršenje proračuna za razdoblje od siječnja do lipnja 2020. godine trebalo stići na dnevni red Gradskoga vijeća do 15. rujna. — Predsjednica vijeća prošle godine nije dala na dnevni red vijeća financijska izvješća gradskih tvrtki za 2018. i od nje se očekuje da u što kraćem roku izvrši obvezu (za koju prima naknadu) i sazove sjednicu vijeća na čijemu dnevnom redu će se dobiti na raspravljanje i usvajanje navedena izvješća i to za 2018. i 2019. godinu, ističe HDZ u Supetru, dodavši kako su mnoge lokalne samouprave to već učinile.

Odakle 31,8 milijuna kuna obveza
— Pod hitno se treba utvrditi odakle 31,8 milijuna kuna obveza na dan 30. lipnja 2020.?, poručio je u priopćenju HDZ grada Supetra.

HDZ grada Supetra pozvao je predsjednicu Gradskoga vijeća u Supetru Danijelu Kirigin (SDP) da sazove sjednicu vijeća i upozna vijećnike o financijskom poslovanju tvrtki u gradskom vlasništvu za 2018. godinu. U priopćenju ističu kako od predsjednice vijeća očekuju da u što kraćem roku izvrši obvezu, za koju, kako su naveli, prima naknadu (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...