Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

HDZ grada Supetra: “Zna li gospođa Marković kao vrhunska menadžerica kriznoga upravljanja što je plan upravljanja krizom?”

Gradska organizacija HDZ-a Supetar osvrnula se na objavu gradonačelnice Ivane Marković (SDP) koja je 16. listopada ponovno na Facebooku komentirala Nacionalni stožer civilne zaštite.

Otvoreni poziv na nepovjerenje
Supetarski HDZ ističe kako je “Brač i proboj virusa pred sezonu najbolji dokaz da oni iz Nacionalnoga stožera znaju šta rade i pomažu”. — Markovićka i slični njoj ovakvim objavama na društvenim mrežama upravo pokazuju nerazumijevanje, pa sve do otvorenoga poziva na nepovjerenje, a za to vrijeme zdravstveni djelatnici krajnjim naporima rade i brinu se za naše zdravlje, iako se kapaciteti svaki dan sve više smanjuju, a tako se malo traži od nas. Važno je da to kaže kvalificirana osoba gradonačelnica Marković koja je valjda specijalizaciju za epidemiologiju završila u Kumrovcu?, uzvratio je oštro na objavu gradonačelnice HDZ grada Supetra.

Bez odgovornosti za izgovorenu riječ
Gradski HDZ, najjača oporbena stranka u Supetru, istaknuo je kako je Stožer dokazao i zna posao. — Ekipa iz stožera je dokazala i zna kako se to radi, dovela nas je na 0 oboljelih i upozoravala šta nas čeka. Upravo je problem u ovakvima, poput gđe Marković, koji javni prostor koriste za izražavanje vlastitih frustracija i bez odgovornosti za izgovorenu riječ. Zna li gđa Marković kao vrhunska menadžerica kriznoga upravljanja što je to plan upravljanja krizom i plan provođenja mjera? Ne zna! Stoga bi joj drugovi mogli pomoći da svlada ovu tematiku, poručili su u priopćenju.

 

izvor: Facebook HDZ Supetar

Podjelite:

You may also like...