Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

HDZ-ova X. izborna lista započela obilazak na Braču, župan Boban predvodi kandidate, dolazak Beroša na Brač očekuje se na predizborni skup u Supetru

Kandidati HDZ-ove X. izborne jedinice za hrvatski Sabor započeli su danas, 21. lipnja, obilazak otoka Brača u sklopu predizbornoga programa uoči parlamentarnih izbora koji će se održati 5. srpnja. Nakon jučerašnjega obilaska Hvara, danas će cijeli dan provesti na Braču kako bi se susreli s otočanima te ih potaknuli da im ukažu povjerenje na predstojećim izborima.

Kandidate s liste predvodi župan Blaženko Boban
Cjelodnevni program na Braču započeo je sudjelovanjem kandidata na prijepodnevnom misnom slavlju u crkvi Navještenja Marijina u Supetru koje je predvodio supetarski župnik don Pavao Gospodnetić. Kandidate s te liste predvodi župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, dok se dolazak dr. Vilija Beroša, nositelja HDZ-ove X. izborne liste, na Brač očekuje predvečer, uoči predizbornoga skupa koji je najavljen u 20.30 sati na terasi Hotela “Osam” u Supetru. Dr. Beroš hitno se trebao vratiti u Zagreb zbog sastanka Nacionalnoga stiožera civilne zaštite koji će zbog porasta broja novooboljelih danas održati konferenciju za medije u 14.00 sati.

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban sudjelovao je danas, 21. lipnja, na nedjeljnom misnom slavlju u crkvi Naještenja Marijina u Supetru. Uz njega na misi je sudjelovao i Petar Škorić, predsjednik gradske organizacije HDZ-a u Splitu (foto: J. Bašić)

Uz Bobana nalaze se Škorić, Bačić, Baričević, Mihanović, Brkan te ostali članovi i simpatizeri HDZ-a
U pratnji župana Bobana nalaze se ravnatelj Županijske uprave za ceste predsjednik gradske organizacije HDZ-a Split Petar Škorić, zatim dosadašnji saborski zastupnik i savjetnik rektora splitskoga sveučilišta Ante Bačić, kandidatkinja za Sabor Danica Baričević iz Supetra, predavač na Medicinskom i Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu ravnatelj ljekarni splitsko-dalmatinske županije dr. Ante Mihanović, gradonačelnik Makarske Jure Brkan te ostali članovi i simpatizeri HDZ-a.

Blaženko Boban, splitsko-dalmatinski župan, koji se danas, 21. lipnja, nalazi na otoku Braču u predizbornom obilasku s kandidatima HDZ-ove liste X. izborne jedinice, susreo se poslije mise s građanima grada Supetra (foto: J. Bašić)

HDZ-ovi kandidati za Sabor prošetali supetarskom rivom
Po završetku mise župan Boban pozdravio je građane grada Supetra koji su se okupili pred župnom crkvom. U pratnji ostalih kandidata za Sabor splitsko-dalmatinski župan prošetao je supetarskom rivom, a zatim se zajedno s ostalima uputio u obilazak bračkih općina. U 12.00 sati kandidati s liste družili su se s građanima općine Sutivan, a oko 13.00 sati posjetili su Milnu. U ovim trenucima nalaze se u općini Nerežišća. U popodnevnim satima planiran je susret s građanima u Bolu u 16.00 sati, zatim u Selcima u 17.00 sati, u 18.00 sati susrest će s građanima u Pučišćima, u Postirima u 19.00 sati, dok će završni predizborni skup kandidata s HDZ-ove liste za Sabor biti održan večeras u Supetru s početkom u 20.30 sati. Na tom će skupu HDZ-ovi kandidati predstaviti predizborni program građanima te ih upoznati s rezultatima rada u proteklom mandatu.

Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban u šetnji supetarskom rivom u pratnji ravnatelja Županijske uprave za ceste predsjednika gradske organizacije HDZ-a Split Petra Škorića (lijevo) i dr. Ante Mihanovića (desno), ravnatelja ljekarni Splitsko-dalmatinske županije (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...