Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Hoće li pacijenti morati na fizikalnu u Supetar?

Žalbu Lječilišta Dujmović, kojom traži da se storniraju računi za komunalni doprinos i spomeničku rentu, nije prihvatilo Općinsko vijeće na 5. sjednici koja je održana 28. srpnja. Za prihvaćanje žalbe glasovalo je četvero vijećnika, a sedmero ih je bilo protiv, javio je lokalni portal boljani.info.

Zbog koronavirusa nema pacijenata ni za jednog fizioterapeuta
U svom obrazloženju Lječilište Dujmović, odnosno odgovorna osoba Ivan Dujmović, navodi teškoće u poslovanju, a zbog koronavirusa nema pacijenata ni posla za jednoga fizioterapeuta. Komunalni doprinos i spomeničku rentu, navodi se u žalbi, lječilište ne plaća u Samoboru ni u Supetru, pa je osnivač te medicinske ustanove zatražio oslobađanje od tih davanja i za lječilište u Bolu.

Najavio zatvaranje u roku od 60 dana
Ukoliko se ne oslobodi plaćanja, u žalbi se navodi namjera zatvaranja Lječilišta Bol u roku od 60 dana. Ukoliko se to dogodi, onda bi bolski pacijenti na fizikalnu terapiju morali putovati u Supetar, piše boljani.info.

Žalbu Lječilišta Dujmović, kojom traži da se storniraju računi za komunalni doprinos i spomeničku rentu, nije prihvatilo Općinsko vijeće na 5. sjednici koja je održana 28. srpnja, javio je lokalni portal boljani.info. Osnivač Ivan Dujmović najavio je da će, ukoliko mu se ne storniraju računi, u roku od 60 dana zatvoriti lječilište (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...