Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Humanitarna akcija “Svaka kuna se računa”

Već 8. put Crveni križ Brač organizira humanitarnu akciju “Svaka kuna se računa” za Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci”, a koja se održava danas, 15. kolovoza, u ugostiteljskim objektima. Kutijice su, kako je objavio Crveni križ Brač, “pronašle dom” u 104 ugostiteljska objekta u koje će se moći odložiti prilog za bračku Udrugu.

U dosadašnjih 7 akcija prikupljeno gotovo pola milijuna kuna
Radosna je i Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju. — S ponosom najavljujemo 8. izdanje humanitarne akcije koju organizira u suradnji s ugostiteljskim objektima diljem otoka Crveni križ Brač za za potrebe naše Udruge, poručili su iz “Bračkih pupoljaka”. Podsjetili su da je u dosadašnjih 7 akcija prikupljeno ukupno 443.229,60 kuna.

Humanitarnim akcijama osigurano 3.000 sati terapija
Prve dvije humanitarne akcije organizirane su samo na području Supetra, dok je treća bila upriličena u Supetru i Bolu. Prikupljenim sredstvima, pojasnili su iz udruge, osigurano je 3.000 sati terapija za djecu s teškoćama u razvoju.

I oni koji nisu na otoku mogu sudjelovati u akciji
— Pozivamo vas da u akciji sudjelujete bilo volontiranjem, bilo novčanim doprinosom ili promoviranjem akcije. Za one koji nisu na otoku, a žele sudjelovati u akciji, otvoren je broj računa za potrebe humanitarne akcije, poručili su iz “Bračkih pupoljaka”.

Humanitarna akcija “Svaka kuna se računa” održava se danas, 15. kolovoza, u ugostiteljskim objektima diljem otoka za potrebe Udruge roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci” (izvor: Facebook Brački pupoljci)

Podjelite:

You may also like...