Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Humanitarni božićni sajam “Brač za Božić uz Pupoljke”; program otvaraju klape, folklorno društvo i limena glazba

Velika humanitarna božićna akcija za “Bračke pupoljke”, Udrugu roditelja djece s teškoćama u razvoju, doživjet će svoj vrhunac u nedjelju, 15. prosinca, u Sutivanu humanitarnim božićnim sajmom “Brač za Božić uz pupoljke”.

Program će otvoriti nastup klapa, folklornoga društva i limene glazbe
Bit će to 6. humanitarni božićni sajam koji će početi prigodnim programom u 11.30 sati na Šimatoriju u Sutivanu nastupom klapa, folklornoga društva i limene glazbe. Od 13.00 do 15.00 sati koncert će održati klapa “Kampanel”, a zatim će nastupiti “Naranča”.

Uz bakalar i bijelo vino, nudit će se i kuhano vino te fritule
Organizatori najavljuju da će od 11.30 sati krenuti i prodaja božićnih ukrasa i kolača. Kako je vrijeme od obida, planiran je i pjat bakalara i čaša bijeloga vina, po cijeni od 20 kuna. U ponudi će se naći i kuhano vino Barhanović i Senjković te domaća rakija i fritule.

Manifestacija koja slavi zajedništvo
— Sad već šesti po redu Tjedan bračkih pupoljaka bit će manifestacija koja slavi zajedništvo i humanitarni duh blagdanskoga perioda koji je pred nama. Ovo je manifestacija koja nastoji ujediniti cijeli otok u jedan zajednički cilj koji će rezultirati financijskom pomoći za rad udruge djece s posebnim potrebama ‘Brački pupoljci’, objavljeno je u poruci Turističke zajednice općine Sutivan.

Svi sudjeluju u ostvarenju zajedničkoga cilja
U pismu koje potpisuje direktorica ureda TZ u Sutivanu Tončica Tonšić poručeno je sljedeće: — Organizatori kao i svake godine nastoje da se svaki stanovnik našega otoka osjeća i sam kao organizator i bitna karika u ostvarenju jedne prekrasne humanitarne geste – svojim kreativnim radom, dolaskom na organizirane manifestacije, svojom pomoći u održavanju istih ili kupovinom radova na sajmu svi sudjeluju u ostvarenju zajedničkog cilja.

Brojni su sponzori humanitarnoga božićnoga sajma
Organizatori napominju da će prihod ostvaren na božićnom sajmu biti usmjeren toj Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju, a svi uključeni u organizaciju ponudit će dobrovoljni rad. Zlatni sponzori humanitarnoga božićnoga sajma su općine Sutivan, Nerežišća i Postira, a sponzorima se pridružuju i hotel Lemongarden, općine Pučišća, Selca i Bol te tvrtka Grabov rat i Livel Sutivan.

humanitarni božićni sajam pod nazivom “Brač za Božić uz pupoljke” bit će upriličen u nedjelju, 15. prosinca, u Sutivanu (izvor: Tjedan Bračkih Pupoljaka)

Podjelite:

You may also like...