Hvala vam dobre vile od srca

Bol je i prošlih dana pokazao veliko srce. U vrijeme adventa podržao je akciju Božićnoga OPG-a Udruge roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci”.

Hvala svima koji nas podržavaju na različite načine
Vrijedne domaćice pripremale su, pekle i prodavale kolače, a sve za “Bračke pupoljke”. — Ovim putem želimo od srca zahvaliti svim dobrim ljudima koji su nas podržali na bilo koji način (kupnjom kolača, novčanim donacijama), a posebno jedno veliko hvala našim dobrim vilama koje su nam donirale kolače i samim time nam pomogle da ponuda bude sto veća i slađa. To su redom Katarina Palavra, Vera Marinković, Franka Marinković, Aida Omerhodžić, Ana Bodlović, Nermina Radić, Jasmina Marinković, Sandra Katić i naša vijećnica Nataša Paleka Jakšić, poručili su iz Udruge “Brački pupoljci”.

Zahvala Božićnom gradu i Centru za kulturu općine Bol
Zahvalu su uputili i osobama iz Božičnoga grada i Centru za kulturu općine Bol te Zoranu Karninčiću i Frani Radiću koji su, kako su objavili iz Udruge, “bili ‘potpora i logistika’ svih dana prodaje”.

Ništa bez vrijednih ruku majki
— Božićni OPG ne bi ni ‘proradio’ bez vrijednih ruku naših majki koje su sudjelovale pečenjem i prodavanjem, a to su Breza Marinković, Doris Miljević, Matea Brizić, Helena Kuzmanić, Slavica Bošnjak i naša najvažnija karika Ivana Radić Popić bez koje doista ne bismo mogli. Dragi ljudi, drage majke, drage dobre vile od srca vam svima hvala, objavili su “Brački pupoljci”.

Obilje mira, sreće i blagostanja
Uputili su svoju božićnu i novogodišnju čestitku u kojoj su poželjeli svima obilje mira, sreće i blagostanja. — Hvala vam od srca za svu ljubav koju pružate našoj maloj udruzi, objavljeno je u čestitci bračke Udruge roditelje djece s teškoćama u razvoju.

Na “Bračke pupoljke” mislili kartaši i sudionici bolskoga krosa
Na “Bračke pupoljke” prošlih su dana mislili i finalisti kartaške igre koji su svoju novčanu nagradu također usmjerili Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju, kao i sudionici krosa, koji je u Bolu održan 29. prosinca. Samo kartaši i uključeni u kros prikupili su nešto više od 2 tisuće kuna, a gotovo isti iznos uplatili su i posjetitelji sportsko-zabavnoga programa, održanoga na Poljani proteklih dana.

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci” uputili su božićnu i novogodišnju čestitku te zahvalili svima koji na različite načine pomažu Udruzi u njezinu radu (izvor: Facebook Udruga “Brački pupoljci”)

Podjelite:

You may also like...