Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

HVALEVRIJEDNO Načelnik Nerežišća Svemir Obilinović obišao starije žitelje na području općine; uz božićnu i novogodišnju čestitku uručio im prigodni dar

Neposredno pred Božić, na Badnjak 24. prosinca, na zalasku tekuće, a u susret Novoj godini, općinski načelnik u Nerežišćima Svemir Obilinović pohodio je starije stanovnike na području svoje Općine, čestitao im božićne blagdane i zaželio sve najbolje u Novoj godini.

Načelnik posjetio Slavenku Eterović, Blaža Jakšića i Nikolu Žuvića
Lijep običaj obilaska starijih i nemoćnih načelnik Obilinović nastavio je i ove godine, darovavši ih pri tom i obradovavši, neposredno pred blagdane, kada je svakome potrebna lijepa i topla ljudska riječ. Nju zaslužuju i naši stariji sugrađani, pa je nerežiški načelnik obišao nešto “mlađu ekipu”, i to Slavenku Eterović iz Nerežišća, koja je rođena 1927. godine, zatim Blaža Jakšića iz Donjega Humca, rođenoga 1929. godine i Nikolu Žuvića iz Dračevice, koji je rođen 1927. godine.

načelnik Svemir Obilinović u sva tri naselja Općine obišao po jednoga starijega žitelja, čestitavši blagdane i uručivši prigodni dar (izvor: Facebook Općina Nerežišća)

Prošle godine Općina je prvi put darovala najstarije osobe
Uz pokoju dobru i srdačnu riječ, zatim razmjenu čestitki, načelnik Obilinović uručio im je tom prigodom 500,00 kuna i prigodni poklon. — Osim božićnice za umirovljenike i starije osobe, prošle godine smo po prvi put darivali (naj)starije osobe u naseljima Nerežišća, Donji Humac i Dračevica, i to novčanim iznosima od 500,00 kn, poručili su iz općine Nerežišća, dodavši kako je ove godine načelnik posjetio “druge po redu” najstarije osobe.

načelnik općine Nerežišća Svemir Obilinović posjetio pred Božić starije i nemoćne žitelje na području svoje Općine, čestitavši im Božić i zaželjevši sve najbolje u Novoj godini (izvor: Facebook Općina Nerežišća)

Podjelite:

You may also like...