PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

I danas iz Supetra novi slučaj oboljenja koronavirusom

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 18. rujna, da je od ukupno 624 obrađena testa 75 novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus.

Najveći broj novooboljelih iz Splita, Solina, Omiša i Podstrane
S područja grada Splita je 41 novozaražena osoba, 7 iz Solina, 5 iz Omiša i Podstrane, 3 iz Kaštela, 2 iz Hrvaca i Trilja te po 1 novi slučaj oboljenja iz Dugopolja, Hvara, Makarske, Muća, Otoka, Primorskoga Doca, Prološca, Supetra, Trogira i Vrgorca.

Čak 36 posto novooboljelih su kontakti
Od 75 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 27 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. Pod zdravstvenim nadzorom nalazi se ukupno 1.330 osoba.

U splitskomu HBC-u 48 osoba pozitivnih na Covid
U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalazi se 48 osoba koje su pozitivne na Covid, a 3 su osobe na respiratoru. U karanteni se nalazi 1 osoba, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.

U protekla 24 sata 234 nova slučaja zaraze
Nacionalni srtožer civilne zaštite priopćio je danas da su u protekla 24 sata zabilježena 234 nova slučaja zaraze koronavirusom. Aktivnih slučajeva zaraze u Hrvatskoj tako je 2.100, a među njima 280 oboljelih nalazi se u bolnicama na oporavku.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 18. rujna, da je od ukupno 624 obrađena testa 75 novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus, a među njima je i jedna osoba iz Supetra (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...