Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

I danas na Braču ima pozitivnih na koronavirus

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije koje je objavljeno danas, 3. veljače, od ukupno 882 obrađena testa kod 156 osoba potvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus.

Među novozaraženima su i tri osobe s otoka Brača, i to po jedna iz Nerežišća, Pučišća i Selca.

Iz Splita čak 72 nova slučaja zaraze
Najveći broj novih slučajeva zaraze zabilježen je u Splitu, njih 72, zatim 14 iz Omiša, 11 iz Kaštela, 6 iz Baške Vode, Makarske i Solina, 5 iz Sinja, 4 iz Trilja, 3 iz Klisa i Otoka, 2 iz Dicma, Hrvaca, Lovreća, Muća, Podstrane, Trogira i Vrgorca te 1 iz Dugoga Rata, Dugopolja, Gradca, Hvara, Imotskoga, Komiže, Nerežišća, Podgore, Pučišća, Selca, Tučepa i Zmijavaca.

U splitskoj bolnici jučer 87, a danas 92 pacijenta pozitivna na Covid
Od ukupnoga broja novooboljelih, 98 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.411 osoba. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalaze se 92 Covid pozitivne osobe, a što je 5 osoba više u odnosu na izvješće od utorka, 2. veljače. Na respiratoru je 5 osoba.

Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su dvije ženske osobe, i to u 83. i 85. godini. Obje su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

Među novozaraženima su i tri osobe s otoka Brača, i to po jedna iz Nerežišća, Pučišća i Selca

Podjelite:

You may also like...