Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

I danas na području Splitsko-dalmatinske županije ima novooboljelih osoba koje su pozitivne na koronavirus

Prema današnjem izvještaju Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije ukupno je 167 obrađenih testova, a 3 su novooboljele osobe pozitivne na covid-19, i to 2 osobe iz Splita i 1 iz Solina.

Među novooboljelim i medicinske sestre iz splitskoga KBC-a
— Nitko od novooboljelih osoba nije korisnik niti djelatnik domova za starije i nemoćne osobe. Među novooboljelim osobama dvije su zdravstvene djelatnice, odnosno medicinske sestre iz KBC–a Split, dok je jedna osoba iz samoizolacije, izvijestio je Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Na bolničkom liječenju nalaze se 104 osobe
Prema priopćenju, do sada je izliječeno 196 osoba, a što je za 19 osoba više u odnosu na jučer. Na bolničkom liječenju nalazi se 104 osobe, a na respiratoru je 9 osoba, i to 7 iz Splitsko dalmatinske županije i 2 iz Šibensko kninske. Pod zdravstvenim nadzorom nalazi se 84 zdravstvena djelatnika, odnosno 9 manje nego jučer. U karanteni hotela “Zagreb” na Duilovu je 6 osoba.

Do sada oboljele 474 osobe
Na području županije do sada su zabilježena 474 slučaja zaraze koronavirusom. Na Braču je prema dostupnim podacima epidemiološko stanje pod kontrolom. I dalje je samo jedna osoba pozitivna na koronavirus, čiji je nalaz potvrđen još 10. travnja. U samoizolaciji se nalaze 22 osobe te se njihovo zdravstveno stanje, prema priopćenju Kriznoga stožera otoka Brača, prati svakodnevno.

Prema današnjem izvještaju Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, ukupno je 167 obrađenih testova, a 3 su novooboljele osobe pozitivne na covid-19, i to 2 osobe iz Splita i 1 iz Solina.

Podjelite:

You may also like...