Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ivan Marijančević: “Budimo zajedno kao i do sada”

Načelnik općine Selca Ivan Marijančević apelirao je danas, 30. prosinca, na suradnju i zajedništvo u prikupljanju pomoći za stanovnike pogođene razornim potresom na području Petrinje.

Potaknuo je sve da u pružanju pomoći budu u kontaktu s Crvenim križem.

Želimo biti korisni
— Svi mi u ovim trenutcima želimo biti korisni i pomoći potrebitima koliko možemo. U suradnji s našim Crvenim križem u svim prodavaonicama na području općine nalaze se kutije u koje možete odložiti namirnice, s napomenom da prikupljamo isključivo nekvarljivu robu, hranu i higijenske potrepštine. Za sada nije potrebno ništa drugo, pojasnio je načelnik Marijančević.

Jedino Crveni križ zna kome treba pomoć
Naglasio je i da iznajmljivači s područja općine Selca nude smještaj osobama koje su pogođene razornim potresom. — Sve bilježimo i u slučaju potrebe bit ćete kontaktirani, istaknuo je. — Apeliram na zajedništvo i solidarnost. Sve što radimo radimo u suradnji s Crvenim križem jer oni jedini znaju kome treba pomoć, kada i koliko nečega. Nebrojeno su se puta do sada dokazali, tako će siguran sam i sada. Budimo zajedno kao i uvijek do sada. Ujedinjeni u ljubavi, poručio je Marijančević.

— Apeliram na zajedništvo i solidarnost. Sve što radimo radimo u suradnji s Crvenim križem jer oni jedini znaju kome treba pomoć, kada i koliko nečega, poručio je načelnik općine Selca Ivan Marijančević (izvor: Vlada RH)

Podjelite:

You may also like...