Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Ivana Marković apelirala na sugrađane: “Sada više nego ikada moramo pokazati razumijevanje, ali i toleranciju”

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković poručila je preko Facebooka kako je u kontaktu s ljudima koji su pozitivni na koronavirus te je istaknula da su svi dobro te imaju male ili nikakve simptome.

Pružimo potporu naše zajednice
— Tim ljudima treba potpora naše zajednice, njihovih obitelji te ovim putem još jednom apeliram na naše sugrađane da imaju razumijevanja prema njima. Danas, ali i za 28 dana, kada svi oni koji su pozitivni ozdrave i izađu van kada više ne budu opasni za nikoga, objavila je Marković.

Ponašali su se odgovorno
— Ti ljudi, naši sugrađani, naši otočani ponašali su se odgovorno i javili su se na testiranje kako bi sačuvali sve nas i zaustavili daljnje širenje virusa na otoku. Sada više nego ikada moramo pokazati razumijevanje, ali i toleranciju. Hvala, poručila je na Facebooku supetarska gradonačelnica.

— Tim ljudima treba potpora naše zajednice, njihovih obitelji te ovim putem još jednom apeliram na naše sugrađane da imaju razumijevanja prema njima, poručila na Facebooku gradonačelnica Supetra Ivana Marković (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...