PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ivana Marković u osvrtu: Kad okrenem predizborne programe ponosna sam na učinjeno. Poručila: Prioritet za naredno razdoblje je nova zgrada osnovne škole

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković (SDP) osvrnula se u svojoj poruci objavljenoj na društvenoj mreži u petak, 22. siječnja, na svoj mandat gradonačelnice u proteklomu četverogodišnjem razdoblju.

Poručila je kako su realizirani dugoročni projekti.

Realizirali smo projekte koji su ostajali mrtvo slovo na papiru
— Na početku mandata ispred nas je bio dugačak put, okolnosti su bile u potpunosti drugačije od danas. Od blokade, nepostojanja projekata, dugova, nepostojanja vizije i strategija, a naravno nije bilo ni korone. Obećali smo realizirati dugoročne projekte koji su ostajali mrtvo slovo na papiru godinama prije, neki i desetljećima: sportska dvorana, Vlačica, upis sve djece, nove jasličke grupe, rekonstrukcija vrtića, izgradnja vatrogasnoga doma, premještanje benzinske, otvaranje poslovne zone i nova škola, navela je gradonačelnica Marković značajnije projekte.

S obzirom na okolnosti koje su nas dočekale dali smo maksimum
— Kad okrenem predizborne programe ponosna sam na učinjeno, naravno da se uvijek može bolje, ali mislim da smo na okolnosti koje su nas dočekale i vrijeme u kojemu danas živimo dali maksimum. Naša djeca danas imaju nadstandard u Dječjemu vrtiću “Mrvica”, uređena dječja igrališta, dvoranu i brojne pogodnosti kroz projekt “Sritna dica – sritan grad” te namjeravamo urediti i postojeća sportska igrališta, izgraditi novo u Splitskoj. Nadam se da će što prije biti ponovo puna!

Sigurna sam da ćemo školu u tom razdoblju početi graditi
— Prioritet za naredno razdoblje je nova zgrada osnovne škole, poručila je Marković, koja se nalazi u posljednjoj godini drugoga mandata na čelu Grada Supetra. Naglasila je kako se idejni projekt nove osnovne škole usuglašava te da će se zatim ići u ishođenje lokacijske dozvole. — Čvrsto vjerujem da ovo treba biti prioritet naredne četiri godine te sam sigurna da ćemo školu u tom periodu započeti graditi, napisala je gradonačelnica Marković.

izvor: Ivana Marković Facebook

Podjelite:

You may also like...