Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Ivana Marković: Otok se može pohvaliti i članom Glavnoga odbora SDP-a i članicom Predsjedništva SDP-a Hrvatske

Ivana Marković (SDP), kandidatkinja za članicu Predsjedništva SDP-a, dobila je četverogodišnji mandat na proteklim unutarstranačkim izborima koji su se održali u subotu, 26. rujna.

Otok se može pohvaliti
— U svjetlu ovih naših događaja u SDP-u taj otok se može pohvaliti: predsjednikom Kluba Vijećnika SDP-a u Županijskoj skupštini SDŽ-je, predsjednikom Kluba zastupnika SDP-a u Saboru, trima lokalnim dužnosnicima i od jučer članom Glavnoga odbora SDP-a i članicom Predsjedništva SDP-a Hrvatske, objavila je na službenoj Facebook stranici Marković, potvrdivši tako da je postala članica najvišega političkoga središnjega tijela SDP-a.

Poznati potpredsjednici, a ime predsjednika stranke tek u subotu
Predsjedništvo SDP-a ima 18 članova i čine ga Predsjednik stranke po položaju i 17 izabranih članova. Za Predsjedništvo su najviše glasova osvojili Biljana Borzan, Sabina Glasovac, Ranko Ostojić i Siniša Hajdaš Dončić, a čime su postali i potpredsjednici te stranke. Ime predsjednika još nije poznato, a u drugomu krugu za čelnu poziciju stranke borit će se u subotu, 3. listopada, Peđa Grbin i Željko Kolar.

— Hvala, hvala svima na povjerenju i podršci, poručila je Marković na Facebooku.

Ivana Marković postala je na proteklim unutarstranačkim izborima članica Predsjedništva SDP-a na mandat od četiri godine. Radi se o najvišemu političkom središnjem tijelu te stranke pred kojom se u subotu, 3. listopada, nalazi drugi krug izbora za novoga predsjednika stranke u kojem će se natjecati za povjerenje birača Peđa Grbin i Željko Kolak (izvor: Facebook SDP Supetar)

Podjelite:

You may also like...