Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ivana Marković poručila HDZ-u grada Supetra: “Za biti vođa treba imati petlje, hrabrosti, i što je najvažnije preuzeti odgovornost”

Gradonačelnica Ivana Marković (SDP) osvrnula se na Facebooku danas, 26. veljače, na HDZ grada Supetra, najjaču oporbenu stranku, a nije izostala ni njezina reakcija na pisanja gradskoga HDZ-a o radu Kriznoga stožera otoka Brača. Završno izvješće koje je podneseno objavio je i portal BRAČ danas protekloga tjedna.

Nakon objavljenoga izvješća supetarski HDZ izjavio je da u izvještaju ima dosta nelogičnosti te pri tom zatražio dodatno očitovanje gradonačelnice Marković, kao i načelnika Stožera civilne zaštite Grada Supetra Šimice Dragičevića.

Skrivaju se iza imena svoje partije ili lažnih profila
— HDZ u Supetru vode ljudi koji u kroničnom nedostatku svojih ideja, iz dana u dan provode tzv. politiku “čekanja”. To je politika gdje nadobudno čekaju moje statuse, izjave ili bilo koju riječ da znaju o čemu bi pisali. Nedostatak bilo koje vizije ili barem ideje za jedan do dva projekta kompenziraju napadima jer slabim ljudima drugo i ne preostaje. Njima treba glupo opravdanje za vlastitu nemoć. Za bezidejnost, nekretativnost, bljedunavost. Pritom se, kao i svi slabići, ne znaju poslužiti svojim pravim imenom, već kao što znate skrivaju se iza imena svoje partije ili evo, sigurno ste šokirani, lažnih profila, napisala je supetarska gradonačelnica.

Nije lako imati posla s jakom ženom
U nastavku osvrta Marković je naglasila: — Znam da nije lako imati posla s jakom ženom. To može stvoriti strah, konfuziju i zbunjenost u njihovim redovima, pogotovo ako je predvodnik mladac sa siromašnim životnim iskustvom; zato ću vam dati jedan mali savjet: Za biti vođa treba imati petlje, hrabrosti i što je najvažnije preuzeti odgovornost.

Gradonačelnica spomenula stare Rimljane i njihovu tradiciju
Gradonačelnica je u svojoj najnovijoj objavi spomenula čak i stare Rimljane i njihovu tradiciju. — Kad bi netko od njihovih inženjera izgradio most, preuzeo bi odmah odgovornost za njegovu stabilnost tako što bi stao ispod njega. A ova ekipa boji se svoga osobnog imena, a kamoli da stane ispod mosta, poručila je.

U osvrtu na HDZ-ov, kako je navela, “pamflet o radu Kriznoga stožera otoka Brača”, Marković je kratko uzvratila: — Dok smo na terenu bez adekvatne zaštite radili i borili se da zaštitimo otok, drugi su sjedili ispred TV i kratili vrijeme pisanjem skrivajući se iza imena partije i lažnih profila.

Gradonačelnica Ivana Marković (SDP) osvrnula se na Facebooku danas, 26. veljače, na HDZ grada Supetra, najjaču oporbenu stranku, a nije izostala ni njezina reakcija na pisanja gradskoga HDZ-a o radu Kriznoga stožera otoka Brača (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...