PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ivana Marković: Predložit ću Gradskom vijeću da obnovimo jednu kuću na potresom pogođenom području

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković najavila je danas, 31. prosinca, na Facebooku da će Gradskomu vijeću grada Supetru predložiti da Grad Supetar obnovi jednu kuću na potresom pogođenomu području.

Pojasnila je da će prioritet biti obitelj s malodobnom djecom.

Građani Supetra imaju sve preduvjete za siguran i udoban život
— Grad Supetar ima sreće da je grad u kojemu njegovi stanovnici imaju sve preduvjete za siguran i udoban život. Sigurna sam da ćemo u godini koja je pred nama tu činjenicu i naše mogućnosti iskoristiti u pomoći obnove gradova i sela koji su pogođeni potresima i koji su u toj nesreći izgubili svoje kuće, domove, vrtiće, istaknula je gradonačelnica Marković.

Gradonačelnica: Imamo mogućnosti i odgovornost pomoći onima koji su ostali bez svega
Poručila je kako se Grad Supetar želi pridružiti kolegama načelnicima općina Murter-Kornati, Tisno, Pirovac i Tribunj u obnovi kuće stradale u potresu. — Teško je ostati ravnodušan nakon svega što se dogodilo. Svi imamo veliku želju pomoći i mislim da i mi, osobe na izvršnim dužnostima jedinica lokalne samouprave, imamo mogućnosti i odgovornost pomoći onima koji su ostali bez svega. Ako to znači odgoda nekih projekata, ukidanje reprezentacija i sličnih nepotrebnih troškova bez kojih svaki grad sigurno može – učinimo to, poručila je supetarska gradonačelnica.

— Teško je ostati ravnodušan nakon svega što se dogodilo. Svi imamo veliku želju pomoći i mislim da i mi, osobe na izvršnim dužnostima jedinica lokalne samouprave, imamo mogućnosti i odgovornost pomoći onima koji su ostali bez svega, poručila je gradonačelnica Ivana Marković (foto: Goran Mehkek / Cropix foto)

Podjelite:

You may also like...