Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ivana Marković: “Sram me da sam kao član Stožera u vrijeme lockdowna provodila odluke Nacionalnoga stožera”

Gradonačelnica Ivana Marković (SDP) komentirana je jučer, 25. rujna, provedbu odluka Nacionalnoga stožera civilne zaštite u kontekstu najnovije afere vezane uz Dragana Kovačevića, bivšega šefa Janafa i njegovo uhićenje po nalogu DORH-a, a u čijemu su se klubu u Slovenskoj 9 u Zagrebu okupljali i političari.

Dok su oni stali doma i grizli nokte, ekipa se zabavljala
— Sram me da sam kao član Stožera u vrijeme lockdowna provodila Odluke Nacionalnoga stožera gdje smo malim ljudima zabranjivali da zarade za svoj kruh. Dok su oni stali doma i grizli nokte kako će preživjeti, jer ne smiju raditi, ekipa se zabavljala, poručila je na službenoj Facebook stranici gradonačelnica Marković.

Bezbrižno uživaju u nekom novom klubu
— I kada inspekcije zatvore još jednoga ugostitelja ili obrtnika jer mu fali koja kuna u kasi ili nema neki atest sjetite samo onih radi kojih je tako i koji bezbrižno uživaju u nekom novom klubu glumeći da su jaakoo važni, napisala je Marković na Facebooku. Uz Nikolu Martinića Dragana, na čelu Kriznoga stožera otoka Brača koji je osnovan 13. ožujka s ciljem koordiniranja svih aktivnosti na Braču vezano za provođenje mjere zaštite od epidemije koronavirusa bila je i Ivana Marković. Isti stožer, nedugo nakon neopozive ostavke načelnika, više ne koordinira provođenjem mjera, a za sve informacije stanovnike se uputilo na općinske stožere civilne zaštite.

Nikola Martinić Dragan i Ivana Marković bili su na čelu Kriznoga stožera otoka Brača koji je osnovan 13. ožujka s ciljem koordiniranja svih aktivnosti na Braču vezano za provođenje mjera zaštite od epidemije koronavirusa (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...