Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Ivana Marković tvrdi da je na meti raznih ljudi i poručuje: “Pokušavaju me prikazati drugačijom nego što jesam”

— Baviti se politikom za mene znači (gle čuda) pomicati granice i nastojati da u svojoj sredini stvari preokreneš prema pozitivnoj strani. U lokalnoj sredini znaš da si ostavio neki trag kada iza sebe vidiš projekte koje si realizirao: djecu u dvorani, novi vrtić, uređenu ulicu, gužvu na novom dječjem igralištu, novu društvenu zgradu što se gradi, istaknula je na Facebooku gradonačelnica Ivana Marković (SDP) koja se u najnovijoj objavi osvrnula na svoje političke uspjehe, ali i komentirala kako je “meta raznim ljudima” te ih pri tom ocijenila jadnima.

“Jer jadni ne znaju i ne mogu pokazati ništa bolje”
— Pomicanje granica znači da znaš što želiš, samouvjereno koračaš kroz današnje društvo, ostavljajući ga svojim idejama i radom drugačijim. To želim postići kroz posao koji radim. Kad vidim neku nepravdu trudim se to ispraviti. Reagirati. Često to znači da izlazim iz neke sigurne zone i budem meta raznim ljudima koji na ružan način, jer jadni ne znaju i ne mogu pokazati ništa bolje, pokušavaju me pokazati drugačijom nego što jesam, istaknula je gradonačelnica Marković, dodavši kako se “uvjerila kako je teško u društvu punom predrasuda pokušati nešto promijeniti”.

Bez obzira što u budućnosti budem radila
— Ovaj posao me u mnogo čemu odredio i bez obzira što u budućnosti budem radila i kojim se poslom bavila zahvalna sam što sam imala priliku biti dio svega ovoga i barem pokušala pomicati granice. Nadam se da smo u Supetru to i postigli. Hvala svima koji ste potpora na tom putu, poručila je na Facebooku supetarska gradonačelnica koja se nalazi u posljednjoj godini drugoga uzastopnoga mandata na čelu grada Supetra.

Gradonačelnica Marković one na čijoj se meti nalazi ocjenila jadnima, poručivši kako “ne znaju i ne mogu pokazati ništa bolje” (izvor: Facebook Ivana Marković)

Podjelite:

You may also like...