PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Iz Kriznoga stožera na otoku izvješćuju da su od jučer 42 osobe u samoizolaciji i pod nadzorom

Krizni stožer otoka Brača izvijestio je danas, 30. ožujka, da su od jučer 42 osobe u samoizolaciji i pod stalnim nadzorom policije i liječnika, a što je pad broja osoba kojima je izrečena takva mjera. Prema jučerašnjem priopćenju, u samoizolaciji se nalazilo 49 osoba.

Nema na otoku oboljelih od koronavirusa
Treba istaknuti da na otoku nema oboljelih od koronavirusa, a sve veći broj stanovnika ozbiljno shvaća epidemiološke mjere koje izdaje Nacionalni stožer civilne zaštite s načelnikom dr. Davorom Božinovićem, ministrom unutarnjih poslova.

Provjerava se provođenje svih mjera zaštite
— Ovlaštene osobe u gradskom i općinskim stožerima civilne zaštite i dalje će redovno provjeravati provođenje svih mjera zaštite i odluka Nacionalnoga stožera civilne zaštite te upozoravati građane i pravne osobe o potrebi pridržavanja istih, istaknuli su iz Kriznoga stožera.

Policija vrši kontrole kretanja na otoku
— Policija i dalje vrši redovne kontrole kretanja po otoku i u trajektnoj luci pa molimo sve stanovnike otoka da se pridržavaju svih mjera iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta te za svaku potrebu izuzeća iz te mjere kontaktiraju svoje općinske stožere i na vrijeme ishode valjanu propusnicu, napomenuli su iz bračkoga Kriznoga stožera.

Na Braču nema zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji su od jucer 42 osobe i sve su pod stalnim nadzorom policije i liječnika, izvijestio je danas, 30. ožujka, Krizni stožer Brača (izvor: Ministarstvo zdravstva)

Podjelite:

You may also like...