PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Iz Nerežišća stigao apel: “Dobrosusjedskim odnosima i humanošću pružimo podršku i ljubav oboljelima upravo kako smo to oduvijek znali”

U trenucima kada je epidemija koronavirusa pogodila Brač, a posebno stanovnike Nerežišća, odakle se virus proširio i u ostala bračka mjesta, iz općine Nerežišća stigao je apel s pozivom na odgovorno ponašanje i zajedništvo.

Virus ne bira koga će napasti
— Pandemija koronavirusa koja je uzdrmala čitav svijet ovih je dana posebno pogodila naš lipi otok i zajedništvo nam je potrebnije nego ikad. Virus ne bira koga će napasti, može se dogoditi bilo kome u bilo kojem trenutku i ljudski je bojati se nepoznatoga. Brigom za druge, dobrosusjedskim odnosima, prijateljstvom i humanošću pružimo podršku i ljubav oboljelima upravo kako smo to oduvijek znali, stoji u poruci obrahrenja koju je općina Nerežišća uputila svojim stanovnicima.

Pokažimo zajedništvo i solidarnost
— Kroz tešku i lipu težačku i ribarsku povijest našega otoka uvijek smo znali pokazati zajedništvo i solidarnost: i onda kada smo stvarali domovinu, i onda kada smo postavljali rekorde u dobrovoljnom darivanju krvi, i onda kada smo tražili prava za naše “Bračke pupoljke” i nebrojeno puta kada je nekome zatrebala pomoć na i izvan našega otoka. Znamo da ćemo svojim odgovornim ponašanjem i strpljivošću pokazati iskreno zajedništvo i doprinijeti očuvanju zdravlja sviju nas, poručili su iz te bračke općine.

– Brigom za druge, dobrosusjedskim odnosima, prijateljstvom i humanošću pružimo podršku i ljubav oboljelima upravo kako smo to oduvijek znali, stoji u poruci obrahrenja koju je općina Nerežišća uputila svojim stanovnicima (izvor: Općina Nerežišća)

Podjelite:

You may also like...