Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Iz Splitsko-dalmatinske županije stiže vijest kako danas nema novooboljelih. Jedna je osoba nažalost preminula tijekom jutra u splitskoj bolnici

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije priopćio je danas, 25. travnja, da na području Splitsko-dalmatinske županije nema novooboljelih osoba od koronavirusa.

Na covid-19 pozitivno 328 osoba
Do sada su na području Splitsko-dalmatinske županije zabilježena 462 slučaja zaraze novim virusom, a od toga su 134 osobe izliječene te je danas na covid-19 infekciju pozitivno 328 osoba. Nažalost, tijekom jutra u splitskoj bolnici preminula je starija muška osoba, rođena 1930. godine, a preminuli je bio korisnik splitskoga Doma za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici.

Na bolničkom liječenju 114 osoba
Prema podacima Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, među oboljelima su 74 zdravstvena djelatnika. Na bolničkom liječenju nalazi se 114 osoba, 8 osoba je na respiratoru, a od toga 6 iz Splitsko-dalmatinske županije te 2 s područja Šibensko-kninske županije. Pod zdravstvenim nadzorom nalazi se 103 zdravstvena djelatnika.

Do sada su na području Splitsko-dalmatinske županije zabilježena 462 slučaja zaraze novim virusom, a od toga su 134 osobe izliječene te je danas na covid-19 infekciju pozitivno 328 osoba, izvijestio je danas, 25. travnja, županijski Stožer civilne zaštite

Podjelite:

You may also like...