Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Izborna šutnja počela u ponoć. Hrvatska sutra bira predsjednika ili predsjednicu države. Provjerite gdje je vaše biračko mjesto

Izborna šutnja uoči drugoga kruga predsjedničkih izbora počela je točno u ponoć. Hrvatska će sutra po 7. put birati predsjednika ili predsjednicu države. Birališta će se otvoriti u 7.00 sati, a prve izlazne ankete bit će objavljene u 19.00 sati, nakon što se zatvore birališta u Hrvatskoj.

BRAČ danas donosi pregled biračkih mjesta na otoku Braču, pa provjerite gdje možete izaći na predsjedničke izbore i ostvariti vaše biračko pravo.

Na Braču će biti otvorena 23 biračka mjesta
U gradu Supetru građani upisani u birački popis svoje će pravo moći ostvariti na tri biračka mjesta: u Klubu za športski ribolov “Arbun” na adresi Hrvatskih velikana 1, umjesto u Dječjem vrtiću “Mrvica” gdje se neće glasati zbog preuređenja, zatim u gradskoj vijećnici zgrade grada Supetra na adresi Vlačica 5 i u Srednjoj školi Brač koja se nalazi na adresi Kralja Petra Krešimira IV.

Birači naselja Mirca moći će izaći na biralište u prostirijama Boćarskoga kluba, stanovnici Škripa u Zadružnom domu, a u Splitskoj u Pučkom domu. U Milni birači će moći pristupiti izborima u prostorima Osnovne škole, a u Ložišćima u Zadružnom domu. Stanovnici Bobovišća svoje će pravo ostvariti na biračkom mjestu u Ložišćima. U Nerežišćima birači će moći glasati za kandidate u Galeriji “Nerežišća”, u Donjem Humcu u Hrvatskom domu “Retond”, a u Dračevici u Društvenom domu “Golubijera”.

U Sutivanu biračko mjesto bit će otvoreno u Domu kulture na adresi Kala o koguli br. 2. U Postirima upisani birači svoje će pravo moći ostvariti u Dječjem vrtiću “Grdelin”, a u Dolu u prostorijama Mjesnoga ureda, odnosno Udruge “Hrapaćuša”. U Pučišćima upisani birači moći će pristupiti izborima u Dvorani knjižnice “Hrvatski skup”, u Gornjemu Humcu u Dvorani društvenoga doma na mjesnom trgu, a stanovnici Pražnica u prostorijama Društvenoga doma.

U Selcima predsjednika ili predsjednicu države stanovnici će moći birati u prostorima zgrade općine Selca, u Sumartinu u zgradi Osnovne škole, u Novom Selu u Društvenoj prostoriji Novo Selo, a u Povljima u sportskoj dvorani, odnosno u Zadružnom domu. U Bolu upisani biraći moći će pristupiti izborima u prostorima Osnovne škole, a u Murvici u tamošnjem Domu.

na Braču će u nedjelju, 5. siječnja, u 7.00 sati biti otvorena 23 biračka mjesta na kojima će hrvatski državljani birati predsjednika ili predsjednicu države (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...