Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

IZVRSNE VIJESTI IZ ŽUPANIJE Već šesti dan nema novooboljelih, do sada oporavljeno 477 osoba

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 135 obrađenih testova s područja županije danas, 28. svibnja, nema novooboljelih osoba od koronavirusa.

Već šesti dan u županiji nema novooboljelih
Već šesti dan na području županije nema novooboljelih, a posljednji slučaj oboljenja zabilježen je u gradu Hvara, čiji je nalaz potvrđen 22. svibnja.

Oporavljeno 477 osoba
Kako je izvijestio županijski Stožer civilne zaštite, na području Splitsko-dalmatinske županije do sada je oporavljeno 477 osoba. U bolnici je 14 osoba, a pomoć respiratora potrebna je četvero pacijentima. Nema zdravstvenih djelatnika u samoizolaciji, kao ni osoba u karanteni hotela “Zagreb”.

Do sada 599 slučajeva zaraze
Na području županije do sada je zabilježeno 559 slučajeva zaraze koronavirusom. U Splitu je do sada od koronavirusa oboljelo 243 osobe, a slijedi ga Solin sa 65 slučajeva oboljenja, dok je na trećem mjestu prema broju oboljelih Makarska s 43 osobe.

Na području Splitsko-dalmatinske županije danas, 28. svibnja, je već šesti dan kako nema novooboljelih osoba od koronavirusa, a posljednji slučaj oboljenja zabilježen je u gradu Hvaru 22. svibnja

Podjelite:

You may also like...