Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Jedna će općina i u ovoj godini izdašno nagraditi svoje zaposlenike božićnicom i darom za godišnji odmor

Božićnica, dar za djecu i regres za godišnji odmor, tri su posebne novčane nagrade koje će se i u ovoj godini isplatiti zaposlenima u Jedinstvenom upravnom odjelu općine Bol, zatim zaposlenima u bolskom Dječjem vrtiću “Mali princ”, Centru za kulturu općine Bol i “Hrvatskoj čitaonici”.

Odluku donijelo Općinsko vijeće
Odlučili su tako vijećnici Općinskoga vijeća u Bolu nakon što su upoznati s prijedlogom odluke o visini iznosa božićnice, dara za djecu i regresa za 2020. godinu.

Božićnica i regres ukupno 5.000,00 kuna
Božićnica će se prema odluci vijećnika isplatiti u iznosu od 2.500,00 kuna, regres za korištenje godišnjega odmora također 2.500,00 kuna, a zaposleni koji imaju djecu za svako će dijete do 15 godina dobiti dar od 600,00 kuna u prigodi blagdana sv. Nikole.

Vijećnici su odluku o navedenim nagradama donijeli sa 7 glasova “za” i 1 glasom “protiv”.

U proračunu osigurana sredstva za božićnice umirovljenicima
Osim toga, u bolskom proračunu osigurano je i 30.000,00 kuna za božićnice koje će biti isplaćene umirovljenicima, a pod “naknade za uskrsnice” planirano je 80.000,00 kuna.

U prošloj godini božićnica od 300,00 do 1.000,00 kuna
I u protekloj godini umirovljenici i korisnici invalidnina bili su nagrađeni božićnicom. Osobe starije od 80 godina dobili su božićnicu od 300,00 kuna, korisnici invalidnina 1.000,00 kuna, a Boljani koje se nalaze u Domu 500,00 kuna.

Općinsko vijeće u Bolu donijelo je odluku da se i ove godine zaposlenima u JUO općine Bol, zatim zaposlenima u dječjem vrtiću “Mali princ”, Centru za kulturu i “Hrvatskoj čitaonici” isplate božićnica i regres, a onima s djecom i dar u prigodi blagdana sv. Nikole

Podjelite:

You may also like...